Sircular

Sircular rekryterar marknadschef från Fundler

Dela
Sedan starten 2020 har fintech-bolaget Sircular etablerat en unik plattform som gör det enkelt för investerare och tillväxtbolag att hitta varandra. Sircular sätter acceleratorn i fokus och gör det möjligt för deras bolag att hitta rätt typ av investerare. Idag finns över ett tusen bolag och investerare i plattformen. Med ett etablerat investerarnätverk och stärkt likviditet tar man nu ytterligare ett kliv i tillväxtresan och rekryterar Annika Javestad som marknadschef.
Annika Javestad
Annika Javestad

I takt med ett ökat intresse för att investera i onoterade bolag har Sircular tagit en unik position på marknaden. Genom sin SaaS-lösning som förenklar ekosystemet för finansiering av tillväxtbolag har Sircular hittills agerat accelerator för investerarrelationer till bland annat Danske Bank, Time to Raise och Invest Stockholm. Nu stärker man upp organisationen med Annika Javestad, som är ett etablerat namn i branschen.                                              

- Det enorma intresset och den tillväxt vi har sett i plattformen sedan lanseringen har lockat både intressanta investerare och partners. Nu kräver den ökade tillväxttakten en förstärkt organisation. Annika har helt rätt profil för oss och fyller en viktig roll för att stärka Sirculars position ytterligare. Vi är glada att hon vill vara med på den här resan, säger Daniel Isaacs, vd och medgrundare på Sircular.                               

Annika Javestad har varit nordisk marknadschef för nätbanken Nordnet. Dessförinnan har hon haft flertalet chefsroller hos Swedbankägda EnterCard och kommer närmast från rollen som marknadschef på den snabbväxande fondroboten Fundler.                                                   

- Tiden är helt rätt för den tjänst som Sircular erbjuder. Med en väl beprövad plattform och unik tillgång av data, har Sircular det som krävs för att på riktigt möjliggöra välgrundade investeringar utanför börsen, säger Annika Javestad.

Sircular har sedan tidigare samarbete med välkända entreprenörer som Moha Bensofia och Noel Abdayem med bakgrund från snabbväxande Fishbrain och Mendi respektive grundare av medtech bolaget The Humble Co. Sircular var också strategisk partner till det välbesökta eventet Sthlm Fintech Week, där plattformen användes för att lista startup-bolag med störst potential.

Kontakter

Bilder

Annika Javestad
Annika Javestad
Ladda ned bild

Dokument

Om

Med en unik plattform bygger Sircular ett marknadsledande ekosystem, där tillgången på data möjliggör en anpassad matchmaking mellan startups och investerare. Den digitala plattformen gör det möjligt för acceleratorer, investerare och startups att effektivt få, hantera och utbyta data för att göra bättre investeringsbeslut.