Socialdemokraternas PS Kansli

Socialdemokraternas valgeneral presenteras

Dela

Nils Vikmång utses till valgeneral för Socialdemokraterna inför valet 2018. Lisa Hedin utses till ny kanslichef och ingår i valledningen. Tillsammans med partisekreterare Lena Rådström Baastad ska de leda partiet till valvinst.

- Nu tar vi nästa steg mot valvinst 2018. Det kommer bli en tuff match, men det är en match jag är inställd på att vinna. Business as usual kommer inte att räcka. Vi ska vinna väljarnas förtroende med ny politik som utvecklar den svenska modellen, säger Lena Rådström Baastad.

Nils Vikmång utses till valgeneral. Tidigare har han bland annat arbetat som statssekreterare i regeringskansliet samt ombudsman på Socialdemokraterna i Stockholms län och Norrköping. Nils tillträder uppdraget 1 augusti.

- Jag är ser verkligen fram emot att leda Socialdemokraternas valrörelse. Mitt fokus ligger på skapa den bästa valorganisationen som kan agera snabbt i ett rörligt politiskt landskap, säger Nils Vikmång.

Lisa Hedin utses idag 22 maj till kanslichef för Socialdemokraternas partikansli. Hon har tidigare arbetat som kommunikationschef och kampanjchef på Socialdemokraterna.

 

Presskontakt

Peter Liljeros

072-576 58 73

Nyckelord

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Riddarhustorget 7-9
SE-100 12 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum