Specsavers Sweden AB

Specsavers är en av Europas bästa arbetsplatser 2020

Dela

Specsavers Norra Europa har blivit listade nummer 18 i Great Place to Work ® ranking över Europas bästa arbetsplatser 2020 i kategorin Bästa multinationella arbetsplatser i Europa. Optikkedjan är den enda retailkedjan på top 25 i listan.

Specsavers har tidigare fått hög rankning i Great Place To Works nationella listor, som helt baseras på frågor till anställda, och är nu stolta att även rankas högt på Europalistan bland företag som SAS Institute, Hilton och DHL.

Jennie Widell, HR Chef Specsavers Sverige säger;

”Jag är stolt över att se att våra medarbetare trivs så bra hos Specsavers och har röstat fram oss som en av Europas bästa arbetsplatser. Ett starkt bevis på att våra medarbetare trivs och känner att de kan utvecklas. Vi jobbar mycket med utveckling och utbildning för att få våra anställda att trivas och stanna länge. Att jobba i en multikulturell organisation ser vi som en stor fördel där vi kan ta lärdom av varandra och bidra med erfarenheter över landsgränserna, Tillsammans strävar vi efter att dagligen bidra till en bättre ögonhälsa för alla”.

Hur anställda har svarat under Covid-19 pandemin är ett tydligt bevis på hur stark Specsavers företagskultur är även i mer utmanande tider med hemarbete och andra förutsättningar i butik med stort fokus på hygien och säkerhet både för anställda och kunder.  

Jag är överväldigad över hur fantastiskt alla anställda har löst omställningen till en helt ny verklighet på arbetsplatsen, både på supportkontor och i butik. Allas tålamod, förmåga att snabbt ställa om till nya rutiner med riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och fokus på ökad hygienstandard, att stötta varandra över ens egen roll och landsgränser där det funnits behov av snabba förändringar. Att se hur anställda frivilligt börjat köra ut glasögon till riskgrupper, butiker som öppnat upp innan ordinarie öppettider för riskgrupper och anställda som bjuder på träningspass via Teams, det skapar en inkluderande kultur där vi trivs och är stolta över att vara en del av”, tillägger Jennie Widell.

Se den fullständiga listan här www.greatplacetowork.com/best-workplaces-international/best-workplaces-in-europe/2020

Se mer om våra lediga tjänster här: https://join.specsavers.com/se/full-job-overview/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Länkar

Om

Specsavers Sweden AB
Specsavers Sweden AB
Box 205
401 23 Göteborg

http://www.specsavers.se

Välkommen till Specsavers

Specsavers är en av Sveriges största optikkedjor. Genom att erbjuda bra 
priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina 
kunder värde för pengarna. Specsavers är ett familjeägt företag som 
grundades 1984 på Guernsey. Företaget har över 1 600 optikbutiker med cirka 
30 000 medarbetare i Storbritannien, Irland, Nederländerna, Sverige, Norge, 
Danmark, Finland, Spanien, New Zealand och Australien. Specsavers erbjuder 
produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser. Specsavers etablerade 
sig i Sverige 2004 och har idag drygt 115 butiker. 

Följ Specsavers Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Specsavers Sweden AB

Specsavers i Köping får optikerkedjans nya inredningskoncept26.11.2020 06:56:52 CETPressmeddelande

Wenche Sörvåg har drivit Specsaversbutik i Köping sedan 2011, och det ökande intresset för att ta hand om sin ögonhälsa via en synundersökning har lett till utökade öppettider. Nu får butiken optikerkedjans nya skandinaviska inredningskoncept som svarar mot kundernas krav på en modern och professionell optikerbutik. På fredag, 27 november, är det nyinvigning, en coronaanpassad nyinvigning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum