Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder nominerade för bästa webbplats

Dela

Stockholms studentbostäders webbplats har nominerats till en av Sveriges bästa kommersiella webbplatser. Webbplatsen är en av de fem som fått högst betyg av besökarna i Sveriges största webbplatsundersökning, genomförd av Web Service Award. Det är andra året i rad som Stockholms studentbostäders webbplats nomineras.

– Studenter är en grupp som ligger i framkant digitalt, och därför är det viktigt att vi också gör det. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår webb och att vi är nominerade för andra året i rad är verkligen ett kvitto på att vi gör ett bra jobb, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Undersökningsföretaget Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser som svenskarna är mest nöjda med. Stockholms studentbostäders webbplats, sssb.se, har närmare en miljon besökare varje år och är nominerad i kategorin Sveriges bästa kommersiella webbplats. Den 26 januari utses vinnarna.

– Det känns väldigt kul att våra hyresgäster ger vår webb ett så högt betyg. Studenterna har varit med och skapat vår nya webbplats vilket gör att den här nomineringen är extra rolig. Vi har en helt digital uthyrningsprocess där vi förmedlar över 4000 bostäder varje år och därför är en väl fungerande webb viktig, både för oss och för våra hyresgäster, säger Marlene Lundkvist, kund- och marknadschef på Stockholms studentbostäder.

Fakta webbplatsen sssb.se

  • Fick ny design i mars 2020
  • Hade över nio miljoner sidvisningar förra året
  • Nästan fem minuter var den genomsnittliga tiden på sajten
  • Det gjordes över 59 tusen bokningar på bostäder under 2021

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Stockholms studentbostäder har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige med över 8000 bostäder i sitt bestånd. Företaget förvaltar, förmedlar och bygger studentbostäder.

Stockholms studentbostäder erbjuder allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm.

Företaget drivs i stiftelseform av ägaren och grundaren Stockholms studenters centralorganisation.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum