Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder prisas för innovativ webb

Dela
Stockholms studentbostäder har utsetts till vinnare av branschorganisationen Studentbostadsföretagens pris Årets stjärna för sin inflyttningssajt. Enligt motiveringen har Stockholms studentbostäder "sett kundens problem och utgått från deras prioriteringar".

– Jag är otroligt stolt över att vi vunnit det här priset eftersom vi verkligen lyssnat på studenterna och arbetat hårt för att göra det så enkelt som möjligt när de ska flytta in. Att över 60 procent besöker inflyttningssajten innan sin inflytt är ett kvitto på att den fungerar, säger Marlene Lundkvist, kund- och marknadschef på Stockholms studentbostäder.

Priset Årets stjärna ges till ett initiativ som bidragit till ökad kundnöjdhet på ett nytänkande och inspirerande sätt inom studentbostadsbranschen. Stockholms studentbostäders inflyttningssajt är unik i sitt slag och hjälper studenten som ska flytta in med information om allt ifrån hemförsäkring och bredband till tips om hur man kan hitta nya vänner.

– För många är studentboendet ens första egna hem och dessutom kommer en hel del studenter till Stockholm från andra städer och länder, och då finns det mycket att tänka på. Därför är vår inflyttningssajt ett utmärkt initiativ som verkligen hjälper studenterna att få en bra start på sitt studentliv, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Inflyttningssajten är uppbyggd som en checklista där hyresgästen bockar av olika steg som ger kunskap om viktiga delar kring det nya boendet. Inflyttningssajten lanserades i september 2021 och har totalt haft över elva tusen besök.

Motiveringen i sin helhet:

"Vinnaren av Årets stjärna har sett kundens problem, utgått från deras prioriteringar och sänkt tröskeln för att ta klivet in i en ny bostad. Effekterna syns tydligt när de mäter kundnöjdhet och förbättrar både företagets och kundens upplevelse för bästa möjliga start i ett studentboende."

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Stockholms studentbostäder har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige med över 8000 bostäder i sitt bestånd. Företaget förvaltar, förmedlar och bygger studentbostäder.

Stockholms studentbostäder erbjuder allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm.

Företaget drivs i stiftelseform av ägaren och grundaren Stockholms studenters centralorganisation.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum