Svenska Ishockeyförbundet

Svenska Ishockeyförbundet i samarbete med Friends tar matchen mot mobbning

Dela

Den 6–9 februari 2020 spelar Tre Kronor Beijer Hockey Games i Ericsson Globe. Nu kan Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronor i samarbete med Friends presentera Friendsmatchen den 6 februari.

Svenska Ishockeyförbundet vill gå matchen mot mobbning och tillsammans med Friends anordnar förbundet Friendsmatchen, som en del av Beijer Hockey Games, den 6 februari då Tre Kronor möter Tjeckien i Ericsson Globe.

- Inom förbundets verksamhet vill vi markera vikten av att se hela människan och förstå att goda utvecklingsmiljöer är det som får människor att växa, både som hockeyspelare men också som människor. Det handlar också om att ta matchen mot mobbning. Därför känns det här samarbetet väldigt bra och förhoppningsvis kan vi genom samarbetet med Friends erbjuda en rolig upplevelse för så många som möjligt samtidigt som pengarna går till en verksamhet som går hand i hand med våra värderingar, säger Jesper Björck, Marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

Tack vare Svenska Ishockeyförbundets partners och tillsammans med Friends kan publik köpa biljetter till matchen för endast 25 kronor där 10 kronor oavkortat går till Friends. Som köpare har man även möjlighet att ge en frivillig gåva utöver biljettpriset. Utöver det kommer man även att kunna skänka pengar till Friends genom Tre Kronors profil hos Target Aid.

- Vi är otroligt glada och tacksamma för Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronors initiativ att bidra till Friends arbete och kampen mot mobbning. Friends arbetar mot mobbning där barn och unga finns, och där ingår givetvis idrottsvärlden. Den är inte bara en stor del av barn och ungas liv utan också en viktig samhällsaktör som kan göra stor skillnad, säger Lovisa Lönnebo, Kommunikationschef Friends. 

Biljetter

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum