Cloetta Sverige AB

Ta påskägget till nya höjder – här kommer säsongens nyheter från CandyKing!

Dela

Påsken är en av de högtider då svenskarna äter allra mest lösgodis, och CandyKing fortsätter att satsa på den bästa mixen av kvalitet och variation! Inför påsken 2022 fyller CandyKing på lösgodishyllan med åtta nyheter att njuta av i påsk. Vad sägs till exempel om klassikern Påskeskum, söta Hopplösa Harar eller smarrig Chokladkyckling i ägget i år?

– Påsken är vår största högtid, lösgodis från CandyKing gör den både godare och gladare, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige. Med åtta härliga klassiker i lösgodishyllan vill vi erbjuda våra kunder och konsumenter ett brett, gott, kul och kvalitativt sortiment att fylla sina påskägg med.

Påskens åtta nyheter i lösgodishyllan är:

Chokladkyckling – Smaskiga inslagna mjölkchokladkycklingar med krämig fyllning.
Chokladägg – Omtyckta chokladägg med krämig hasselnötsfyllning.
Fågelägg – Förra årets storfavorit! Vackra små chokladägg av toppkvalité.
Skumkyckling – Mjukt, gult och sött. Blir det barnens favorit?
Hopplösa Harar – Trots sitt namn, så är dessa riktigt goda! Härligt mjukt geléskum med fruktsmak.
Påskeskum – Klassikerns klassiker. För er som hunnit börja sakna Juleskum så finns nu Påskeskummet i hyllan.
Äggskalle – För alla Bubs-fantaster så finns det såklart en påskskalle.
Dragéägg Mini – Små fina geléägg som gör sig eggstra fint på påsktårtan.

– Vi är stolta över att vara en självklar del av glädjen och nyfikenheten som påskäggstraditionen för med sig, och att på riktigt kunna säga att vi har något för alla smaker, säger Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager, Pick & Mix, Cloetta Sverige. Vad är bättre än att få ett påskägg fyllt med en blandning av kul påskgodis och sina personliga favoriter? Under vecka 11-15 kan du dessutom tävla med CandyKings påskhjul och vinna fina priser. Besök vår hemsida eller din närmsta CandyKing-butik för att läsa mer och delta.

Påsknyheterna finns ute i handeln från och med vecka 13.

Med lanseringen av påsknyheterna fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis. Cloetta är den största leverantören av Pick & Mix i Europa. Lösviktsgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna där Sverige står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent. Med över 500 godissorter att välja på erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla.

Mer information
För mer information, välkommen att kontakta Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager Pick & Mix, se kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum