Socialdemokraterna

Tobias Baudin besöker Alvesta och Växjö

Dela
Under onsdagen den 11 maj besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Alvesta och Växjö. Fokus för besöket är att samtala med Alvesta- och Växjöborna om det säkerhetspolitiska läget samt göra verksamhetsbesök.

– I dessa tider känns det viktigare än någonsin att få möta och samtala med både partimedlemmar, medborgare och näringsidkare. Självklart om det rådande säkerhetspolitiska läget men också om de samhällsproblem som behöver lösas för att vi tillsammans ska kunna göra vårt Sverige bättre, säger Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin.

Dagen innehåller följande programpunkter. Media hälsas välkomna att följa med på verksamhetsbesöken samt dörrknackningen.

Obligatorisk föranmälan. Vänligen kontakta pressekreterare.

Program

09.50–10.55   Besök på företaget Abetong i Vislanda.

11.30–12.00   Samtalskampanj på stan tillsammans med partimedlemmar med anledning av Växjö Pride.

14.00–15.30   Besök på Coop i Växjö tillsammans med fackklubben Handels.

16.00–16.50   Dörrknackning i Växjö, området Liedbergsgatan, tillsammans med partimedlemmar.

Presskontakt

Julia Grabe, pressekreterare

073–076 33 97, julia.grabe@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Magdalena Andersson träffar EU-ledare i Bryssel22.3.2023 16:00:21 CET | Pressmeddelande

Torsdagen den 24 mars besöker Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson Bryssel och träffar europeiska socialdemokratiska partiet (PES). Syftet med resan är att samtala med europeiska ledare som vad som behöver göras för att reformera elmarknaden för att få ner elpriserna och stärka EU:s konkurrenskraft. Vikten av fortsatt stöd till Ukrainas frihetskamp, och fortsatt press på Ryssland att avsluta det brutala kriget, kommer också att diskuteras.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum