TT Nyhetsbyrån

TT Nyhetsbyrån officiell bildbyrå vid kungligt dop

Dela

Nu är det klart att TT Nyhetsbyrån blir officiell bildbyrå vid prinsessan Adriennes dopceremoni. Dopet av prinsessan, dotter till prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill, hålls fredagen den 8 juni 2018 i Drottningholms slottskyrka. TT Nyhetsbyrån ansvarar för hela stillbildsproduktionen.

Foto: Per Larsson/TT
Foto: Per Larsson/TT
TT Nyhetsbyrån har lång erfarenhet av att vara officiell bildbyrå vid kungliga tillställningar. Genom ett stort antal fotografer, videoredaktörer samt bildredaktörer kommer TT att säkerställa en så heltäckande produktion och leverans som möjligt. Förutom stillbildsleverans erbjuder TT live/online-video och shoot-it-live. I uppdraget ligger även att förse andra medier i Sverige, och nyhetsbyråer utomlands, med material.Som Nordens största nyhetsbyrå är det vårt ansvar att dokumentera dopet på ett förstklassigt sätt samt sprida materialet genom vårt nätverk av samarbetspartners världen över” säger TT Nyhetsbyråns övergripande nyhetschef Marika Långström.

För frågor om bildleverans:


Marika Långström, övergripande nyhetschef TT Nyhetsbyrån
marika.langstrom@tt.se
, mobil +46-70 650 98 26

Nyckelord

Bilder

Foto: Per Larsson/TT
Foto: Per Larsson/TT
Ladda ned bild
Foto: Jessica Gow/TT
Foto: Jessica Gow/TT
Ladda ned bild
Foto: Mr Christopher O’Neill. Pressbild från Hovet. Bilden på den nyfödda prinsessan är tagen på Danderyds sjukhus, 9 mars 2018.
Foto: Mr Christopher O’Neill. Pressbild från Hovet. Bilden på den nyfödda prinsessan är tagen på Danderyds sjukhus, 9 mars 2018.
Ladda ned bild

Om

TT Nyhetsbyrån
TT Nyhetsbyrån
Katarinavägen 15
105 12 Stockholm

08 692 26 00http://www.tt.se

TT Nyhetsbyrån erbjuder Nordens största utbud av bilder, videor, grafik och nyhetsmaterial. Vi hjälper marknadsavdelningar, myndigheter och mediekoncerner med innehåll. Som nationell nyhetsbyrå spelar TT också en central roll i många organisationers nödvändiga omvärldsbevakning. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

 

 

Följ TT Nyhetsbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från TT Nyhetsbyrån

Utredning om trakasserier på TT klar5.12.2017 15:17Pressmeddelande

För några veckor sedan tillsattes en extern utredning om hur TT Nyhetsbyrån hanterat uppgifter om sexuella trakasserier inom företaget. Detta sedan flera tidigare medarbetare på TT, i samband med #metoo-kampanjen, vittnat om både trakasserier och bristande stöd från TT:s sida. Utredningen har genomförts av arbetsrättsjurist Maria Hagberg Forss, som har fått sina direktiv av TT:s SJF-klubb och huvudskyddsombud. Utredningen är nu klar och slår bland annat fast att flera kvinnor utsatts för sexuella trakasserier av en medarbetare på TT. Trakasserierna har bland annat bestått av ovälkommen beröring, grovt språkbruk samt sexuella inviter och anspelningar. Händelserna ligger ett antal år tillbaka i tiden. Utredningen slår också fast att de åtgärder TT vidtagit inte varit tillräckliga och kritiserar flera formella fel i processerna (utredningens sammanfattande punkter finns listade nedan). ‑Det är bra att dessa fall nu genomlysts och det är tydligt att vi som arbetsgivare har mycket att lära

TT Nyhetsbyrån köper den anrika bildbyrån IBL21.11.2017 15:22Pressmeddelande

IBL har sedan starten på 60-talet en väletablerad position på marknaden, både i Sverige och utomlands. Kunderna är främst dagstidningar, veckopress, magasin och bokförlag. TT Nyhetsbyråns bildaffär växer och i och med uppköpet erbjuds kunderna ett ännu bredare och bättre bildarkiv. De bästa svenska och utländska bildleverantörerna samlas på ett och samma ställe. IBL är ett familjeägt företag med kontor i Ängelholm och Stockholm. Det grundades 1965 och ägs av bröderna Lars och Nils Modie. 2015 köpte IBL upp bildbyrån All Over Press vilket stärkte bolagets position inom segmenten veckopress och magasin. · Vi välkomnar IBL in i vårt bolag, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör på TT Nyhetsbyrån. Tillsammans med IBL:s expertis och deras otroliga bildbank ska vi nu fortsätta att utveckla vårt bilderbjudande till befintliga och nya kunder, fortsätter Jonas Eriksson. · Vi känner oss väldigt trygga med att nu tillsammans med TT Nyhetsbyrån kunna utveckla vårt företag ytterligare, säger Lar

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum