Almega

Tungviktare till Almega

Dela

Arbetsgivarorganisationen Almega fortsätter att förstärka sitt lag. Den nya rekryteringen heter Fredrik Segerfeldt och kliver ombord på Almega den 15 april. Segerfeldt har över 20 års erfarenhet när det gäller opinionsbildning och näringslivsfrågor, närmast som director på kommunikationsbyrån Kreab.

Fredrik Segerfeldt       Foto: Anders Oxelström
Fredrik Segerfeldt Foto: Anders Oxelström

– Jag ser fram emot att verka för goda villkor för svenska tjänsteföretag. Jag har alltid sett Almega som en viktig och stark kraft i debatten, säger Fredrik Segerfeldt.

Fredrik Segerfeldt kommer att tillträda en tjänst som näringspolitisk expert.

– Jag är väldigt glad över att Fredrik ska börja hos oss. Hans erfarenhet och kompetens kommer att göra vårt arbete för tjänstesektorn ännu vassare, säger Andreas Åström, näringspolitisk chef på Almega.

Bilder

Fredrik Segerfeldt       Foto: Anders Oxelström
Fredrik Segerfeldt Foto: Anders Oxelström
Ladda ned bild

Om

Almega
Almega
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

+4687626900https://www.almega.se

För kontakt:
Almegas pressjour på telefon 08-762 70 40

Om Almega:
Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag, är en förbundsgrupp som har ca 11 000 medlemsföretag med sammanlagt över 550 000 anställda. Medlemsföretagen representerar ett 60-tal branscher inom den svenska tjänstenäringen. Almega är den största förbundsgruppen inom Svenskt Näringsliv och förhandlar allra flest kollektivavtal i Sverige. Mer information finns på www.almega.se (http://www.almega.se)

Följ Almega

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Almega

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum