Region Jönköpings län

Utdelning av Paul Petersons stipendium

Dela
Välkommen att närvara vid utdelningen av Paul Petersons stipendium, lördag 25 februari klockan 11.00 på Smålands konstarkiv, Vandalorum i Värnamo.

Årets mottagare av Paul Peterson-stipendiet heter Ellen Bernardsson. Hon studerar andra året på Konstfack, kandidatprogrammet för keramik, och följer med sin konst en släkttradition av hantverk.

Paul Petersons stipendium delas varje år ut till konststuderande med anknytning till Jönköpings län. Stipendiet är på 80 000 kronor och delas ut den 25 februari 2022 på Smålands konstarkiv i Värnamo av Kerstin Hammar, regionråd (M) och ordförande i ANA-nämnden.

Läs mer: Årets mottagare av Paul Petersons stipendium utsedd

Kontakter

Bilder

Om

Region Jönköpings län
Region Jönköpings län
Box 1024
551 11 JÖNKÖPING

010-241 00 00http://www.rjl.se/

Om Region Jönköpings län

Vi ansvarar för att alla invånare i Jönköpings län har tillgång till en bra sjukvård och förutsättningar för en god hälsa. Vi arbetar också med kultur, kollektivtrafik, tillväxt, infrastruktur och en hållbar utveckling i hela länet. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation med nära 11 500 medarbetare.

Följ Region Jönköpings län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Jönköpings län

Utbildningar och arbeten – vad väljer länets unga?9.5.2023 14:24:18 CEST | Pressinbjudan

Vad styr ungdomars val av gymnasieprogram och hur tänker de kring arbetsliv och fortsatta studier? På uppdrag av Region Jönköpings län har Ungdomsbarometern sammanställt en rapport baserad på Sveriges största ungdomsstudie, och kompletterande fokusintervjuer med gymnasieelever från Jönköpings län. Rapporten presenteras vid ett lunchseminarium onsdag den 10 maj på Tekniska högskolan, Jönköping.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum