BranäsgruppenBranäsgruppen

Vallåsen Bike Park rivstartar cykelsäsongen: ”En succépremiär ur alla aspekter”

Dela

Det ökade intresset för downhill på Hallandsåsen de senaste säsongerna tycks hålla i sig. Cykelsäsongen är äntligen i gång på Vallåsen Bike Park och antalet gäster under premiärhelgen var det näst högsta under en påsk någonsin.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Det var en succépremiär ur alla aspekter. Vår högsäsong är inte förrän i sommar så det är klart att det är fantastiskt roligt att det redan finns ett så stort intresse, säger Vallåsens platschef Jesper Malmquist.

Under påskhelgen var det hela 837 åkare på plats för att njuta av årets första åk i downhill-lederna – en siffra som endast är slagen med några få bokningar av påsken 2020, då 859 åkare besökte anläggningen.

– Trots pandemin har vi sett ett ökat intresse för downhill de senaste säsongerna, vilket så klart bådar gott för årets säsong när vi äntligen kan ha en normal verksamhet igen.

Vallåsen Bike Park har än så länge helgöppet lördag–söndag, 10.00–16.00, men kommer gradvis att växla upp antalet öppetdagar fram till 1 juli och därefter ha öppet alla dagar under högsäsongen. Mer information om Vallåsens öppettider finns på https://www.vallasen.se/bike-park/oppettider/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum