BranäsgruppenBranäsgruppen

Vallåsen satsar på familjer – öppet alla dagar från 1 juli

Dela

Efter en period med helgöppet drar säsongen i gång på allvar för Vallåsen Bike Park nästa vecka. Från och med 1 juli är anläggningen öppen alla dagar och i samband med att högsäsongen är här finns säsongens stora nyhet på plats – en nyhet som gör anläggningen ännu mer familjevänlig.

– Vi har storsatsat och investerat i en ny grön led från toppen för hela familjen. Fram till nu har bara starten av leden varit öppen, men första veckan i juli öppnar vi majoriteten av leden. Jag har testat den själv och det är en perfekt led för nybörjare, säger Vallåsens platschef Jesper Malmquist.

Lil´Tore, som den gröna flowleden heter, – cykellederna graderas i färgerna grön, blå, röd och svart där grön är mycket lätt och svart svår – är en imponerande satsning och blir Vallåsen Bike Parks längsta led hittills. Större delen av leden öppnar någon gång under början av juli och kommer sedan successivt att öppna upp mer och mer.

– Slutdelen är inte helt klar än, men öppnar inom kort. Men även utan den delen är det vår längsta led.

Fram till att slutdelen är klar avslutar gästerna några hundra meter på en grusväg som tar dem hela vägen ner till dalen, där de kan ta liften upp igen.

Utöver Lil´­Tore finns ännu en spännande nyhet på plats vecka 27 och 28.

– Vi har hyrt in en hoppkudde under vecka 27 och 28, där gästerna kan testa på att hoppa med cykeln och träna på sina bästa trick. 

Vallåsen Bike Park är öppen 10.00–16.00 alla dagar från och med 1 juli, men har öppet även nu i helgen 25–26 juni.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum