Norrköpings kommun

Vård- och omsorgsdirektör Magnus Johansson slutar

Dela

Vård- och omsorgsdirektör Magnus Johansson lämnar sitt uppdrag i Norrköpings kommun för att bli ny hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Västernorrland.

Magnus Johansson. Bild: Fotofabriken.
Magnus Johansson. Bild: Fotofabriken.

Magnus Johansson har arbetat som vård- och omsorgsdirektör i Norrköpings kommun sedan 2013. Nu går han vidare till ett nytt uppdrag som hälso- och sjukvårdsdirektör och biträdande regiondirektör i Region Västernorrland.

 Jag har haft ett väldigt roligt uppdrag i Norrköping och vill börja med att tacka alla medarbetare och chefer för stort engagemang och ett strålande arbete genom åren, inte minst det arbete som alla gjorde under pandemin. Jag vill också passa på att tacka för ett bra och gott samarbete med Region Östergötland och övriga samverkanskommuner i länet, säger Magnus Johansson. 

 Vi önskar Magnus all lycka till och tackar honom för hans idoga, värdefulla och viktiga arbete inom kommunens vård-och omsorgsfrågor. Magnus har tillsammans med duktiga  och kompetenta medarbetare inom vård- och omsorg bidragit till ett långsiktigt och hållbart perspektiv samt utvecklat nya arbetssätt för verksamheten, säger Anna Selander tillförordnad kommundirektör

Magnus Johansson tillträder sin nya tjänst 1 april 2023. En ny rekrytering av vård- och omsorgsdirektör kommer att påbörjas inom kort.

Kontakt
Magnus Johansson
Titel: Vård- och omsorgsdirektör
Telefon 073-020 23 00

Anna Selander
Titel: tillförordnad kommundirektör
Telefon 072-465 20 54

_____________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Magnus Johansson. Bild: Fotofabriken.
Magnus Johansson. Bild: Fotofabriken.
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

 Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Galapremiär för filmen DOGBORN23.1.2023 11:49:54 CET | Pressmeddelande

DOGBORN är Isabella Carbonells långfilmsdebut som regissör och Silvana Imams skådespelardebut. Filmen hade världspremiär i kritikerveckan under Venedigs filmfestival där den hyllades av internationella kritiker och belönades med pris för Bästa regissör under 40. Den 9 februari har filmen galapremiär på Cnema i Norrköping med inbjudna gäster. Filmen är inspelad i Norrköping och har fått stöd av Norrköpings filmfond.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum