Cloetta Sverige AB

Vi presenterar stolt Center Sea Salt Caramel – en ny rulle i den klassiska Center-familjen!

Dela
Nu lanserar vi en god nyhet – Center Sea Salt Caramel. Den klassiska Center-rullen med härlig toffeefyllning och med smak av havssalt!

– Center är omsluten av underbar mjölkchoklad, och smaken av havssalt i kombination med toffee är både ljuvlig och efterfrågad av konsumenterna. Center Sea Salt Caramel är en blivande klassiker som är här för att stanna, säger Charlotte Hansson, Senior Brand Manager.

De runda, fyllda pralinerna är en härlig svensk klassiker som varit med oss sedan 1941. Den ikoniska chokladrullen gör att Center passar lika bra att dela, som att glädjas av själv. Bara rulla av ett varv och njut!

Center Sea Salt Caramel i 78 grams rulle lanseras officiellt i vecka 7 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln, men går att hitta på Hemmakväll redan från den 27 januari.

Mer information
Vill du veta mer om Center Sea Salt Caramel är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta, via e-mail charlotte.hansson@cloetta.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Fruktiga och färgsprakande vårnyheter från CandyKing!15.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Väntan är över! Nu kan vi äntligen avslöja årets efterlängtade vårnyheter hos CandyKing. Tio smarriga nyheter intar hyllan och förhöjer din påse eller kopp i vår. Chokladälskaren får inte missa den lyxiga Apelsintryffeln eller Tupla Mini. Andra nyheter att spana in är den fräscha Äppleflaskan, supersalta Sisu Salty Salmiak och Ahlgrens Gröna Bilar i XL formatet ”Limousiner”. Från och med vecka 9 finns alla nyheterna att plocka i butik, varav tre exklusivt bara hos CandyKing.

Kexchoklad - ett givet inslag i de svenska fjällen13.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Nu är Kexchoklad i full gång med både en ny ort och en ny aktivering i de svenska fjällen! Den klassiska Kexchokladjakten kommer givetvis att fortsätta i Sälen, men nytt för i år är att vi nu finns i Åre med både Kexchokladjakten och nyheten Kexchoklad Åre Challenge. Deltagarna kan vinna fina priser på samtliga Kexchoklad-stationer och träffa representanter som gör vistelsen i fjällen lite mer ”Kexig”!

Nytt rekord - svenskarna äter mer än 30 skumtomtar per person!1.12.2022 10:00:00 CET | Pressmeddelande

De mjuka, fluffiga skumtomtarna gör Cloetta Juleskum till något av en självklarhet i mångas julfirande. Cloetta började tillverka skum till jul redan 1934, men det dröjde till 1960-talet innan produkterna började likna de skumtomtar som säljs idag. Under förra säsongen såldes över 2 000 ton Juleskum i Sverige, vilket motsvarar ca 330 miljoner Juleskumnissar – mer än 30 skumtomtar per svensk!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum