Srf konsulterna

Vinnarna av Srf konsulternas utmärkelser 2021

Dela

Under Srf konsulternas branschdag, Srf dagen, korades under onsdagseftermiddagen 2021 års vinnare av Srf konsulternas branschutmärkelser. Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult tilldelades Mikael Vannar, Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult tilldelades Milena Jelbring och utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Verksamhet tilldelades Accountor Ekonomi & Rådgivning AB.

– Det är en ynnest att få dela ut dessa utmärkelser till några av landets främsta konsulter och verksamheter i redovisnings- och lönebranschen. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel i sig och med 3 500 Srf Auktoriserade medlemmar har vi ett bra underlag att nominera till redovisnings- och lönebranschens finaste utmärkelser, säger Frans Blom, förbundsordförande i Srf konsulterna.

Fler än 80 nomineringar har inkommit. Juryn har lyft fram topp tre-kandidaterna i vardera kategori och slutligen enats om en vinnare i vardera kategori. Årets jury har bestått av Peter Thörn, förbundsordförande i Småföretagarna, Eva Cooper, regionchef hos Företagarna, Martin Hammarström, chefredaktör på Revisionsvärlden samt Srf konsulternas förbundsdirektör Roland Sigbladh, branschansvarig redovisning Lali Fjellström, branschansvarig lön Zennie Sjölund och representanter från auktorisationsråden.

– Våra medlemmar har ett oerhört viktigt uppdrag att hjälpa näringslivet med redovisning, lönehantering och rådgivning som bidrar till att företag kan växa hållbart och med god lönsamhet. Det är också av största vikt att vår bransch har rätt kompetens och håller hög kvalitet i sitt arbete. Där blir auktorisationen en tydlig kvalitetsstämpel i valet av konsult, säger Roland Sigbladh, förbundsdirektör hos Srf konsulterna.

Stort grattis till alla vinnare och nominerade till årets utmärkelser. Slussarna för att nominera och ansöka till 2022 är redan öppna. Vann inte den du nominerat till 2021 så kan du nominera personen igen. Samma sak gäller för verksamheter.

Nyckelord

Kontakter

Petra Lagnehag ZarsMarknadschef

Vi svarar gärna på frågor från media som rör våra ämnesområden och vår verksamhet. Varmt välkomna att kontakta oss.

press@srfkonsult.se

Bilder

Om

Srf konsulterna
Srf konsulterna
Drottninggatan 89
113 60 Stockholm

010-483 80 00http://www.srfkonsult.se

Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 6 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Följ Srf konsulterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Srf konsulterna

De nordiska branschorganisationerna lanserar en gemensam standard för hållbarhetsrapportering anpassad för små och medelstora företag14.10.2021 11:53:14 CEST | Pressmeddelande

Srf konsulterna, branschorganisationen inom redovisning, lön och rådgivning, lanserar tillsammans med systerorganisationerna i Norge och Finland en ny gemensam standard för hållbarhetsrapportering. Standarden, NSRS – Nordic Sustainability Reporting Standard, är den första på marknaden som är anpassad för små och medelstora företag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum