Linköpings kommun

Visit Linköping & Co byter vd

Dela
Johan Rustan, vd för Visit Linköping & Co, kommer att lämna sin post efter en överenskommelse med styrelsen för bolaget. Man har gemensamt gjort bedömningen att det nu är ett bra tillfälle att byta ledning för bolaget.

– Johan Rustan har haft uppdraget som vd i 22 år, vilket är på många sätt unikt. Under de senaste åren i en pandemi som varit en mycket tuff och utmanande period för bolaget. Nu kan bolaget se tillbaka på ett starkt år 2022 och går in i en ny fas, där det krävs nytt ledarskap och ny energi. Vi har fört en god dialog kring vad som är bäst för bolaget och landat i en bra överenskommelse för alla inblandade parter. Jag vill passa på att tacka Johan för goda insatser för Linköpings bästa under många år, säger Johan Thorén, ordförande för Visit Linköping & Co.

Styrelsen påbörjar nu arbetet med att rekrytera en ny vd. För att säkerställa en ordnad överlämning kommer Johan Rustan att arbeta kvar som vd till dess att en efterträdare är på plats.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Ågatan 40
582 22 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum