Ving AB

VINGS FÖRSÄLJNING

Ärenden som inte är pressrelaterade hänvisas till vår försäljning.

Tel:0771-995995

Ving är en del av Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som med en marknadsandel på 31 procent är Nordens ledande semesterföretag. Ving etablerades 1956 och har lång erfarenhet av att erbjuda svenska semesterfirare såväl klassiska paketresor som egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. I NLTG ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt de egna koncepthotellen Sunprime Hotels och Sunwing Family Resorts samt Ocean Beach Club och vännerna Lollo & Bernie. Ving ägs av Petter Stordalens Strawberry Group, Altor Funds och TDR Capital.

LÄS MER OM:
Vings produkter och vårt hållbarhetsarbete.


BILDBANK:

För hotell- och resmålsbilder, besök Vings bildbank. https://www.ving.se/bildbank

Eftertraktade sommaravgångar till Cypern från Växjö Småland Airport26.4.2024 12:22:13 CEST | Pressmeddelande

Om lite drygt en månad lyfter Vings första sommaravgång från Växjö Småland Airport med destination Cypern. Och efter en lång vinter är smålänningarna minst sagt ressugna. De senaste två veckorna har försäljningen ökat med 69 procent jämfört med samma tid i fjol, men det är inte bara sommarresorna till Cypern som lockar. Nu släpper även Ving upp nästa vinters resor till Gran Canaria där säsongen startar upp i samband med den eftertraktade höstlovsveckan.

Ving vittnar om ”skatteeffekt”: Rekordstor skatteåterbäring skapar reserusning15.4.2024 14:26:48 CEST | Pressmeddelande

Med ökade räntekostnader är årets skatteåterbäring rekordstor och i förra veckan fick en stor andel svenskar ett extra tillskott i kassan. Och är det något som utbetalningen skapar så är det reslust. Hos Sveriges största researrangör Ving ökade antalet bokningar under helgen med hela 55 procent jämfört med samma helg i fjol och på ving.se ökade sökningarna på resor med 32 procent.

6 av 10 charterresor med Ving till Cypern från Umeå redan slutsålda12.4.2024 06:21:00 CEST | Pressmeddelande

Sveriges största researrangör Ving vittnar om ett högt tryck på charterresorna från Umeå Airport. Bara under förra veckan ökade försäljningen med 100 procent jämfört med samma tid i fjol. Redan nu är 6 av 10 platser på sommarens avgångar till populära Cypern bokade och Ving räknar med ett fortsatt högt tryck, även på vinterns resor till Gran Canaria som bokningsmässigt ligger i linje med fjolåret.

6 av 10 charterresor med Ving redan bokade från Luleå i sommar12.4.2024 06:14:40 CEST | Pressmeddelande

Efter en lång vinter börjar Luleåborna och norrbottningarna nu blicka söderut. Strax innan Valborg, den 27 april, lyfter sommarsäsongens första charterflyg med Ving från Luleå Airport och dagen därefter ytterligare ett, då med destination Rhodos. Och efterfrågan på Vings charterresor i sommar är stor. Redan nu är 6 av 10 platser slutsålda och första avgångarna är helt fullbokade. Men även vinterns resor till Gran Canaria lockar. Jämfört med samma tidpunkt i fjol ser Ving en ökning med 45 procent när det gäller inbokade resenärer till vintern.

Ving dubblerar antalet platser till Gran Canaria från Östersund till vintern12.4.2024 06:05:54 CEST | Pressmeddelande

Sveriges största researrangör Ving vittnar om en hög efterfrågan på direktchartern från Åre Östersund Airport. Så pass att antalet platser på vinterns avgångar till Gran Canaria nu fördubblas. Och jämtarnas stora resesug märks även på sommarbokningarna. I maj avgår två flyg till sommarens stora semesterland Grekland och avgångarna till både Rhodos och Kreta är redan fullbokade.

Eftertraktade charteravgångar till Rhodos med Ving från Norrköping11.4.2024 09:54:59 CEST | Pressmeddelande

Sveriges största researrangör Ving vittnar om ett högt tryck på charterresorna från Norrköping. Bara under förra veckan såldes dubbelt så många platser på avgångarna i sommar jämfört med samma tid i fjol. Och allra mest eftertraktade är de två avgångarna till solguden Helios ö, Rhodos. Redan nu är 9 av 10 platser och det finns även en efterfrågan på avgången i mitten av oktober. I Sommar erbjuder Ving dessutom avgångar till Cypern och till vintern finns även möjlighet att återigen flyga direkt från Norrköping Airport till Gran Canaria.

Hälften av Vings sommarresor till Medelhavet från Örebro redan slutsålda11.4.2024 09:42:24 CEST | Pressmeddelande

Den 19 april lyfter Vings första charterflyg till Mallorca för sommarsäsongen och några dagar senare ännu ett, då med destination Rhodos. Och sommarsäsongen är synnerligen efterlängtad bland närkingarna. De första avgångarna i april är redan slutsålda och redan nu är mer än hälften av sommarens alla platser till Medelhavet bokade. Ving kommer nu även med den glädjande nyheten att de populära avgångarna till Gran Canaria fortsätter till vintern och resorna finns nu bokningsbara.

Hög efterfrågan på Vings charteravgångar från Jönköping i sommar27.3.2024 15:33:54 CET | Pressmeddelande

I morse lyfte ett fullbokat charterflyg från Jönköping Airport till Gran Canaria med glada påsklovsresenärer och därmed avslutas ännu en uppskattad vintersäsong med Ving. Jönköpingsborna behöver dock inte misströsta. Vings sommarsäsong med direktflyg till Mallorca drar i gång vid Valborg och det är många Jönköpingsbor som hänger på låset, till första avgången är 9 av 10 platser slutsålda. Efterfrågan är även hög på övriga avgångar till den populära Medelhavsön. Redan nu är hälften av platserna i sommar bokade. En nyhet för i år är att Ving erbjuder två avgångar till solguden Helios ö, Rhodos i oktober, varav den ena är en attraktiv höstlovsavgång. Nu har även vinterns populära resor till Gran Canaria släppts upp till försäljning.

Högt tryck på sommarens charterresor från Kalmar Öland Airport27.3.2024 10:45:10 CET | Pressmeddelande

På påskafton avgår ett fullbokat charterflyg från Kalmar Öland Airport till Gran Canaria och därmed avslutas ännu en uppskattad vintersäsong med Ving. Smålänningarna behöver dock inte misströsta. Vings sommarsäsong med direktflyg till populära Rhodos och Mallorca drar igång om drygt en månad. Efterfrågan är hög. Förra veckan ökade försäljningen av resor från Kalmar med 24 procent jämfört med i fjol. Och när sommarsäsongen närmar sig är drygt hälften av alla platser bokade. Den höga efterfrågan har fått Ving att utöka Rhodos-säsongen på våren med ytterligare två avgångar gentemot i fjol. Likaså förlängs säsongen till Mallorca i höst med två avgångar.

Succé för Vings Rhodos-satsning från Sundsvall27.3.2024 09:47:39 CET | Pressmeddelande

Solguden Helios ö, Rhodos, är Vings stora nyhet från Sundvall Timrå Airport i sommar. Och Sundsvallsborna verkar minst sagt uppskatta satsningen. Redan nu är över hälften av platserna slutsålda och den senaste månaden har försäljningen ökat med 15 procent jämfört med månaden innan. På skärtorsdagen lyfter Vings sista flyg till Gran Canaria för säsongen, men strax innan jul drar trafiken i gång igen till den populära kanarieön. Ving passar då även på att utöka antalet platser för att möta den höga efterfrågan.

Hög efterfrågan på charterresor får Ving att satsa extra på Karlstad i sommar27.3.2024 09:27:06 CET | Pressmeddelande

Annandag påsk avgår ett fullbokat charterflyg från Karlstad Airport till Gran Canaria och därmed avslutas ännu en uppskattad vintersäsong med Ving. Värmlänningarna behöver dock inte misströsta. Vings sommarsäsong med direktflyg till solguden Helios ö, Rhodos, drar igång redan om en månad, den 28 april, och då efterfrågan varit stor har Ving utökat med hela fem avgångar under våren jämfört med i fjol. Ytterligare en höstlovsavgång har också lagts till i programmet och även trafiken till Mallorca förlängs. Redan nu ser Ving en ökning i antalet inbokade resenärer med 13 procent och bara den senaste veckan ökade antalet bokningar med 30 procent jämfört med samma tid i fjol.

Hög efterfrågan på charterresor får Ving att satsa extra på Dala Airport26.3.2024 11:49:40 CET | Pressmeddelande

På långfredagen avgår ett fullbokat charterflyg från Dala Airport till Gran Canaria och därmed avslutas ännu en uppskattad vintersäsong med Ving. Dalfolket behöver dock inte misströsta. Vings sommarsäsong med direktflyg till populära Rhodos drar igång redan om en månad, den 28 april. Efterfrågan är hög, de tre första avgångarna är bokade till 97 procent och sett till hela sommarsäsongen är redan 6 av 10 platser slutsålda. Men det är inte bara sommarresorna som är eftertraktade. Redan nu utökar Ving antalet platser till Gran Canaria i vinter.

Sveriges största researrangör utsedd till tredje mest attraktiva arbetsgivaren bland unga kvinnliga ekonomer21.3.2024 14:08:14 CET | Pressmeddelande

Karriärföretagen har släppt sin årliga topplista över de företag som kvinnliga ekonomstudenter och unga ekonomer anser vara landets mest attraktiva arbetsplatser när det kommer till karriärmöjligheter. Det står då klart att Ving hamnar på en tredjeplats bland dem man rankar högst som en potentiell arbetsgivare, efter företag som SEB och PwC.

Lång och kall vinter får svenskarna att bege sig söderut i påsk13.3.2024 11:45:56 CET | Pressmeddelande

Med två veckor kvar till årets påskhelg är efterfrågan på resor stor, vilket senaste bokningssiffrorna från Sveriges största researrangör Ving kan bekräfta. De senaste tre veckorna har försäljningen av påskresor ökat med 66 procent jämfört med samma tid i fjol. Drygt 9 av 10 resor är redan slutsålda. I år kommer dessutom 28 procent fler svenskar att resa i väg med Ving till sydligare breddgrader. Även storstadssemestrar lockar. London är storfavorit, men årets comeback stavas New York.

Storslam för Ving och Sunclass Airlines på årets Grand Travel Award16.2.2024 10:35:41 CET | Pressmeddelande

När resebranschens egen Oscarsgala Grand Travel Award igår gick av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm blev det minst sagt en lyckosam kväll för Sveriges största researrangör som kammade hem förstapris i inte bara en, utan två kategorier. För tioende året i rad utsågs Ving till bästa researrangör och det egna flygbolaget Sunclass Airlines tog även hem vinsten i kategorin bästa flygbolag i Europa.

Högtryck inför sportloven när svenskarna byter pjäxor mot flip flops25.1.2024 08:04:52 CET | Pressmeddelande

Det omväxlande vintervädret under januari med arktisk kyla, snöoväder och slask har minst sagt fått många svenskar att drömma sig bort till sydligare breddgrader. Sveriges största researrangör Ving vittnar om ett högt bokningstryck på resor både i vinter och till sommaren. Om bara två veckor, vecka 7, går dessutom startskottet för årets fyra sportlovsveckor och de senaste två veckorna har försäljningen av sportlovsresor ökat med 35 procent jämfört med i fjol. Resorna går nu åt i rask takt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sista
  • >>

Ving är en del av Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som med en marknadsandel på 31 procent är Nordens ledande semesterföretag. Ving etablerades 1956 och har lång erfarenhet av att erbjuda svenska semesterfirare såväl klassiska paketresor som egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. I NLTG ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt de egna koncepthotellen Sunprime Hotels och Sunwing Family Resorts samt Ocean Beach Club och vännerna Lollo & Bernie. Ving ägs av Petter Stordalens Strawberry Group, Altor Funds och TDR Capital.

LÄS MER OM:
Vings produkter och vårt hållbarhetsarbete.


BILDBANK:

För hotell- och resmålsbilder, besök Vings bildbank. https://www.ving.se/bildbank

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye