Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

Välkommen till Korpen

Korpen är ett av Sveriges största idrottsförbund och en del av den samlade idrottsrörelsen. Vi erbjuder lagidrott, gruppträning och individuella idrotter. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans!

 • Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
 • Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
 • 118 60 Stockholm
 • http://www.korpen.se/

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion8.9.2022 10:46:41 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Lund. Det är föreningen för Idrott hela livet som är en del i Korpen som arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:55:21 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Vadstena. Korpen Vadstena arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:52:59 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Södertälje. Korpen Södertälje arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:48:50 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Östersund. Korpen Storsjön arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:45:06 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Motala. Korpen Motala arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:41:55 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Luleå. Korpen Luleå arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:39:34 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Kalmar. Korpen Kalmar arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:37:29 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Finspång. Korpen Finspång arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:34:35 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Huddinge/Botkyrka. Korpen Huddinge-Botkyrka arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:31:21 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Jönköping. Korpen Jönköping arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:28:59 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Göteborg. Korpen Göteborg arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:25:03 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Piteå. Korpen Piteå arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpens Seniorvecka för äldre som vill testa motion5.9.2022 10:21:24 CEST | Pressmeddelande

En hel veckas motionsaktiviteter för äldre. Det är vad som väntar den 5-11 september i Linköping och Norrköping. Det är Korpen i de båda städerna som arrangerar den så kallade Seniorveckan med kostnadsfria ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre med varierande balans, styrka och kondition. Seniorveckan startades på flera platser i landet av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet förra året då den sociala och fysiska mötesplatsen var kraftigt begränsad på grund av pandemin.

Korpen startar motionslandslaget med Micael Dahlen som förbundskapten28.6.2022 11:07:51 CEST | Pressmeddelande

Nu finns möjligheten att vara med i det viktigaste och roligaste landslaget genom tiderna. Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet startar motionslandslaget som uppmuntrar till rörelse, ger inspiration och bidrar till ökad folkhälsa. Förbundskapten för motionslandslaget är ekonomiprofessorn Micael Dahlen som kommer att bidra med träningstips som är kopplade till den glädje och lycka som fysisk aktivitet kan ge.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Sista
 • >>

Välkommen till Korpen

Korpen är ett av Sveriges största idrottsförbund och en del av den samlade idrottsrörelsen. Vi erbjuder lagidrott, gruppträning och individuella idrotter. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans!

 • Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
 • Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
 • 118 60 Stockholm
 • http://www.korpen.se/