13 träffarsmakresa

Familjebostäder

Restaurang Abu Ryad inviger i Rinkeby29.11.2018 07:30:00 CET | Familjebostäder | Pressmeddelande

Lördag 1 december kl 12.00 är det premiär för restaurang Abu Ryad på Rinkebystråket 126, med de bästa smakerna och rätterna från Mellanöstern och Jemen. Abu Ryad Ibrahim är en både känd och populär kock i Mellanöstern. Sedan år 1973 är han bosatt i Sverige och nu öppnar han portarna till sin egen restaurang. Konceptet tar han med sig hela vägen från Damaskus till Stockholm! Restaurang Abu Ryad har fått ett strategiskt läge på Rinkebystråket, mitt i smältdegeln där kulturer, människor och smaker möts och skapar spännande och oväntade upplevelser. – Det ska bli kul att få erbjuda det finaste och bästa som jag fått lära mig av min mamma och min mormor, som jag fått praktisera på några av Syriens och Libanons finaste restauranger, och som jag har influerats av på mina resor i Mellanöstern och Jemen, säger Abu Ryad Ibrahim. Det är han själv och hans söner som jobbar i restaurangens kök. Restaurang, konferens och fest – Vi har 80 sittplatser i entrévåningen och dessutom en privatvåning för s
Spring Wine & Spirits AB

Bonchelli Ecologico Rosso - ny matvänlig italienare i beställningsortimentet27.8.2018 08:00:00 CEST | Spring Wine & Spirits AB | Pressmeddelande

Bonchelli Ecologico är en serie matvänliga viner som tar dig med på en smakresa till det genuina Italien, där varje region är känd för sina specialiteter, högkvalitativa råvaror och passion för matlagning. Bonchelli Ecologico Rosso är ett ekologiskt rött vin, en nyhet från Sicilien som passar perfekt till rustika rätter från medelhavsköket.
Spendrups Bryggeri AB

Björn Frantzén och Mariestads fördjupar samarbetet på Den Stora Smakresan14.9.2015 15:42:00 CEST | Spendrups Bryggeri AB | Pressmeddelande

Stjärnkocken Björn Frantzén är ölvarumärket Mariestads livsnjutare. Han är en av Sveriges mest uppmärksammade kockar och driver bland annat den egna restaurangen Frantzén med två stjärnor i Guide Michelin. Nu fördjupas samarbetet med bryggmästare Richard Bengtsson när de i höstens programserie skapar ny öl och nya maträtter med utgångspunkt från ostindiefararen Götheborg.
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye