Tekniska verken i Linköping

10 miljoner flaskor och burkar har pantats på Malmen

Dela

Pantamera Express på Malmens Återvinningscentral fyller fem år, och på Ullstämma firar expressautomaten fyra år. Utöver årsdagarna firas nu också på Malmen att det i dagarna har pantats hela 10 miljoner förpackningar där, och många Linköpingsbor har valt att skänka sin pant till Tappra Barn.

Storpantautomaten underlättar för den som vill panta mycket på en gång. När midsommarhelgen närmar sig slår Tekniska verken ett extra slag för Pantamera Express.

-Det ska vara lätt att göra rätt, det är bara att komma hit och tömma hela sin kasse med burkar och flaskor rakt ner i automaten utan att sortera först - hur lätt som helst och går jättefort. Jag vill ge en eloge till alla Linköpingsbor som kommer hit, 10 miljoner pantade förpackningar är fantastiskt! Våra kunder är generösa också, de har under åren skänkt mycket pengar till bland andra Tappra Barn, det tackar vi för, säger Kjell Österskog, avdelningschef för Tekniska verkens återvinningscentraler.

Tappra Barn är en stiftelse som samlar in pengar till barn som har det svårt.

För mer information kontakta gärna:

Kjell Österskog, Avdelningschef Tekniska verkens Återvinningscentraler i Linköping, 013-20 92 57
kjell.osterskog@tekniskaverken.se

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra
211 000 privat- och företagskunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. 
 
Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se
 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Läs om vårt bidrag till FN:s globala mål här

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum