Moment Group

2Entertain startar samarbete med Tareq Taylor

Dela
2Entertain har ett brett spektra av artister som företaget representerar och senaste tillskottet är Tareq Taylor.
Foto: Peter Knutson
Foto: Peter Knutson

Vi är otroligt glada över att få in Tareq bland de artister som bokas via oss. Han är ständigt aktuell, folkkär och har dessutom en bredd rent musikaliskt. Den kombinationen kommer göra honom intressant för många olika typer av events, säger Janne Andersson, vd 2Entertain.

Att Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar och en folkkär TV-personlighet är väl känt, men något som inte är lika vida känt (än) är att han numera även kan titulera sig både sångare och artist. Och det med bravur dessutom! Det behövdes dock ett visst tv-program och en stor dos mod för att han skulle våga ta steget. 

Musiken har alltid funnits där - Tareq är uppvuxen i en musikalisk familj, där hans mamma jobbade på operan och hans bror ständigt höll i mikrofonen i olika konstellationer. Tareq började tidigt drömma om att själv en dag våga ställa sig på en scen och sjunga. Men det skulle dröja ända fram till våren 2022 då han tog steget och medverkade i TV-programmet ”Masked Singer”. Bakom sin mask som ”sagoträd” vågade han äntligen ta sina första toner inför publik. Efter en andra placering i ”Masked Singer” fick han sedan frågan från en av Sveriges bästa sångröster, Sarah Dawn Finer, om att göra en julshow tillsammans. Det blev ett solklart ”JA” från Tareq och under hela december 2022 spred de julglädje med sin show ”Finer & Taylor - en julvärdig show” på Hamburger Börs scen i Stockholm.

Tareqs musikstil sträcker sig från soulmusik, klassisk jazz och rock till dagens pop, neo soul och RnB. 

Via 2Entertain kan du boka in Tareq på ditt nästa event, där han garanterat gör succé med sin vackra stämma och sin naturliga och härliga charm.

Läs mer om hur du bokar Tareq på www.2entertain.com

Bokningskontakt: Leif Gabrielsson, leif.gabrielsson@2entertain.com

2Entertain part of Moment Group

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Peter Knutson
Foto: Peter Knutson
Ladda ned bild

Länkar

Om

Moment Group
Moment Group
Trädgårdsgatan 2
411 08 Göteborg

070-181 59 71http://www.momentgroup.com/

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien.Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm, Main Market, och omsätter knappt en miljard kronor. I de olika verksamheterna inom Moment Group skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor och arenor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg.

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, Intiman, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, STAR Bowling, Tickster, Vallarnas friluftsteater, Wagners Bistro, Wallmans, Wallmans Group

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Arvingarna firar att superhiten Eloise fyller 30 år med krogshow på Hamburger Börs13.12.2022 09:00:00 CET | Pressmeddelande

I 30 år har Arvingarna förgyllt musiksverige med musik, dans och odödliga hits. Nästa år firar Arvingarna att deras superhit Eloise fyller 30 år och det firas genom att de för första gången sätter upp en krogshow på Hamburger Börs i Stockholm. Arvingarna tar plats på Hamburger Börs legendariska scen med showen ”I Love Arvingarna”. Premiär den 9 mars 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum