Moment Group

Nu är festen tillbaka på Golden Hits

Dela
I år har Golden Hits varit en av Sveriges mest uppskattade nöjeshus i över 30 år. Nattklubben hette från början Golden Days, men det var först 1992 som Hasse Wallman tog över lokalerna och döpte huset till Golden Hits. Kungsgatan 29 har sedan dess varit det givna valet för en lyckad kväll ute på stan.

2Entertain part of Moment Group

Golden Hits är inte bara känd för sin nattklubb men också för sin underhållning.
Som namnet antyder så handlar allt om hits. Det finns tre dansgolv där husets DJ’s bjuder på allt från schlager till rock, Stockholms populäraste karaoke och två scener till där gästerna kan lyssna till Golden Hits fantastiska artister. Kvällen blir en kombination av mat och dryck tillsammans med hits och underhållning hela natten lång. På Golden Hits är det ”Fun Dining” och inte Fine Dining som gäller. Golden Hits serverar maten du gärna vill dela med dig av på Instagram, samtidigt som du skrattar åt kockarnas uppfinningsrika och humoristiska meny.

- Vi på Golden Hits tycker att förfesten utan tvekan är den roligaste delen av en utekväll. Därför har vi inför den här säsongen skapat en enda lång förfest så att festen aldrig behöver ta slut. Med andra ord, så är det som det alltid brukar vara på Stockholms roligaste fest. Allt är sig likt, men ändå inte, då vi den här säsongen har satsat lite extra för att överraska våra gäster, säger Ola Grönberg, producent.

Sjunger du dina favorithits i duschen, skrålar dem i bilen eller driver du dina arbetskollegor till vansinne när du alltid nynnar på den senaste radiohiten? På Golden Hits sjunger gästerna med i låtarna vi älskar, glömt bort eller hoppades på att förtränga. Fredagen den 26 augusti öppnar Golden Hits upp dörrarna igen. Ett tillfälle att umgås med familj, vänner och kollegor över en rolig kväll med allt från fniss till gapskratt, spontandans och ett hejdlöst firande.

Biljettsläpp den 5 maj, med showpremiär den 26 augusti.

För pressbilder, klicka här.
För mer information om showen samt biljetter besök Showtic.se

Nyckelord

Kontakter

För mer information och övriga frågor, vänligen kontakta:
Hanna Källerteg, presskontakt Micael Bindefeld AB
hanna.kallerteg@bindefeldab.se
+46 79 099 06 11

Bilder

Länkar

Om

Moment Group
Moment Group
Trädgårdsgatan 2
411 08 Göteborg

070-181 59 71http://www.momentgroup.com/

 

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Rapporten för kvartal 2: Ökad omsättning med försämrad lönsamhet19.7.2024 08:46:34 CEST | Pressmeddelande

Under andra kvartalet 2024 har omsättningen ökat jämfört med föregående år men med något vikande lönsamhet. De restaurangnära verksamheterna inom våra show- och aktivitetsarenor har fortsatt påverkats negativt av konjunkturläget men detta har balanserats av att vårt affärsområde Event & Communication presterat ett mycket fint resultat. Våra övriga verksamheter går under andra kvartalet in i en lugnare period för att sedan ha premiär för sommarteatrarna under juni och juli. Återigen konstaterar vi att bredden av verksamheter i koncernen är en styrka då en nedgång inom någon verksamhet kan kompenseras av att andra verksamheter fortsatt går starkt.

David Mårtensson blir ny Group CFO för Moment Group12.7.2024 10:34:02 CEST | Pressmeddelande

David Mårtensson har rekryterats som ny Group CFO för Moment Group och tar över rollen efter Martin du Hane, som innehaft den tjänsten parallellt med sin VD-roll i bolaget. David Mårtensson kommer att utgå från huvudkontoret i Göteborg där även koncernens gemensamma ekonomiorganisation finns. Han kommer ingå i koncernledningen, tillträder tjänsten den 21 augusti och kommer att rapportera till Group CEO Martin du Hane.

Julien Magic kommer till Hamburger Börs - en av Sveriges största magiker genom tiderna13.6.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Julien Dauphin, med shownamnet Julien Magic, är den omtalade och prisade magikern som gjort internationell succé. Med miljontals följare på sociala medier och miljarder visningar årligen, fascinerar han sin publik med osannolika illusioner. Den 15 november kliver pionjären, som tog magin från gatan till scenen, in på Hamburger Börs med sin nya magiska föreställning, Julien Magic – The show.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye