Linköpings kommun

Pressinbjudan: Visning av nya Valkebohallen

Dela
Nu har Vikingstad fått ytterligare ett tillskott av idrottshall. Den nya Valkebohallen har tagits i drift och används flitigt av föreningar och skola.

Hela Linköping växer och Vikingstad är inte något undantag. För att tillgodose Vikingstad med omnejd har en ny fullstor idrottshall med läktare uppförts. Idrottshallen möjliggör bland annat ännu mer ungdomsidrott i Linköping. I och med att hallen är fullstor är möjligheterna för olika evenemang stora.

Media välkomnas till visning av den nya idrottshallen.

Tid: Tisdag den 10 maj, klockan 10:15

Plats: Valkebohallen, Valkyriagatan 7, Vikingstad.

Deltagare:
Gustaf Appelberg (L), ordförande i kultur- och fritidsnämnden
Andreas Hagström, idrottsutvecklingschef Kultur- och fritidsförvaltningen
Carolina Jansson, biträdande rektor, Vikingstads skolor

Media anmäler sig i förväg till nyheter@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Lägsta antalet hushåll med ekonomiskt bistånd på tio år21.2.2024 08:00:06 CET | Pressmeddelande

Under flera år har antalet hushåll med ekonomiskt bistånd sjunkit i Linköping. Januari 2024 var antalet utbetalningshushåll 616 stycken färre än i januari 2021. I januari 2024 erhöll 2087 hushåll ekonomiskt bistånd vilket är det lägsta antalet på åtminstone 10 år. Även det långvariga ekonomiska biståndet fortsätter att minska. Under hela 2023 har trenden varit nedåtgående. Januari 2024 var det 287 färre långvariga hushåll jämfört med januari 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye