Linköpings kommun

Pressinbjudan: Premiärlek i Skäggetorps aktivitetspark

Dela

Äntligen öppnar aktivitetsparken i Skäggetorp igen efter att ha varit stängd för ombyggnation sedan vintern 2023. Våra gemensamma utomhusmiljöer är viktiga för den upplevda tryggheten och trivsamheten. Målet med upprustningen har varit att skapa en trygg och attraktiv mötesplats för alla.

Tisdagen den 25 juni öppnar aktivitetsparken. Stefan Erikson, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, kommer att premiärleka i aktivitetsparken tillsammans med elever från Rosendalsskolans fritidshem och Ulleviskolans fritidshem.

Plats: Skäggetorps aktivitetspark, https://maps.app.goo.gl/fS8xEjemeKhwPbFo7

Tid: Tisdagen den 25 juni, klockan 10.00.

Välkomna!

Mer information om projektet: https://www.linkoping.se/stadsplanering-och-trafik/byggprojekt/byggprojekt/skaggetorp---upprustning-av-stadsdelsparken/

Kontakter

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 165 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye