Linköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning av sommargågatan 2024

Dela

Sommargågatan 2024, som är den sjätte i ordningen, har tema barn. På Stora torget byggs Folkets lekrum upp med olika aktiviteter för barn och familjer. Skyltning utmed gatan har i år även tagits fram med hjälp av barn i årskurs 1 på Hagbyskolan. 

Onsdagen den 19 juni invigs årets sommargågatan. Stefan Erikson, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, och Jessica Stille Törnqvist, VD på Linköpings Citysamverkan, kommer att hålla invigningstal och officiellt inviga årets gågata tillsammans med barn från Hagbyskolan. 

Plats: Stora Torget, Folkes lekrum 

Tid: Onsdag 19 juni, klockan 10.00.

Välkomna!

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 165 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye