Arla

Ny hr-direktör på Arla

Dela
Sylvia Buddenbaum Eriksson har utnämnts till ny hr-direktör för Arla Sverige och medlem i den svenska företagsledningen.
Sylvia Buddenbaum Eriksson börjar på Arla i mitten av september.
Sylvia Buddenbaum Eriksson börjar på Arla i mitten av september.

Sylvia kommer närmast från en tjänst som interim global hr-direktör för Sedana Medical och har även arbetat för företag som Unilever och Lidl med lång och bred erfarenhet av organisationsutveckling, förändringsledning och employer branding.

– Jag är glad över att välkomna Sylvia till oss på Arla. Jag är övertygad om att hennes affärsförståelse, energi och passion för att driva förändring kommer att ta oss vidare på vår fortsatta resa för att utveckla ledare och medarbetare i en föränderlig värld. Vi befinner oss i en avgörande tid för mejeribranschen med ambitiösa mål att öka våra satsningar på hållbarhet, digitalisering och produktutveckling under de kommande fem åren. På den resan är medarbetarna vår viktigaste tillgång, där hr har en central roll, säger Kai Gyllström, vd för Arla Sverige.

Sylvia tillträder sin nya roll den 19 september 2022 med placering på Arlas kontor i Solna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Sylvia Buddenbaum Eriksson börjar på Arla i mitten av september.
Sylvia Buddenbaum Eriksson börjar på Arla i mitten av september.
Ladda ned bild

Om

Arla
Arla
Rättarvägen 3
169 68 SOLNA

08−789 50 00https://www.arla.se/

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 500 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Med visionen att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt, är Arla Sverige hem åt varumärken som Arla Ko, Bregott, Keso och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

 

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Arlas halvårsresultat 2023: Att hitta rätt balans på en marknad som är på väg nedåt29.8.2023 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Första halvåret 2023 präglades av hög inflation, fallande priser på världsmarknaden för mejeriprodukter och ett förändrat konsumentbeteende. Detta drog ner Arlas resultat. Men det bondeägda företaget har lyckats mildra de negativa effekterna och uppnå en Arlaintjäning på 49,7 eurocent per kilo mjölk, vilket möjliggör en efterlikvid till Arlabönderna på 1 eurocent per kilo mjölk för halvårsvolymerna, som planerat.

Yoggi släpper ny tillfällig smak23.8.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Nu lanseras en tropisk och färgglad nyhet på yoghurthyllan – Yoggi Vattenmelon och Pitahaya (eller drakfrukt som den också kallas). Den nya smaken har tagits fram av konsumenten Carolina från Luleå som vann en utlottning i Musikhjälpen 2022 efter att ha donerat till Yoggis insamlingsbössa. Utöver smaken har Carolina också tagit fram den unika designen på förpackningen. Yoggi Vattenmelon & Pitahaya finns i butik från och med vecka 36.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum