Zimpler

Zimpler teamar upp med Gigapay för direkta utbetalningar till innehållsskapare

Dela
Fintech-bolaget Zimpler ingår samarbete med Gigapay för att erbjuda influencers och content creators möjligheten till direkta utbetalningar. Även korttidsanställda och enskilda näringsidkare omfattas av tjänsten som nu finns tillgänglig i Sverige och Finland. Planen är att inom kort expandera och göra tjänsten tillgänglig även i andra länder.

Marknaden för Influencer marketing är större än någonsin och branschen beräknas landa på en tillväxt på cirka 16,4 miljarder USD 2022. Med flera miljoner influencers världen över är detta en siffra som troligtvis också kommer att öka. Industrins tillväxt skapar en möjlighet för fintech-företag att skapa lösningar som gör det möjligt för innehållsskapare att få betalt direkt via enkel och smidig fakturering. 

Även om direkta utbetalningar varit möjligt tidigare, har egenföretagare behövt vänta 15 dagar på att pengarna ska nå deras konton. Genom Zimplers samarbete med Gigapay får samtliga kreatörer tillgång till direkta utbetalningar på lika villkor. Några av de företag som använder tjänsten i dagsläget är Society Icon, Gigatal och INCA.

- Vårt samarbete med Zimpler kommer att ge Gigapays användare bästa möjliga service och funktioner, vilket gör det möjligt för alla, såväl egenföretagare, att få tillgång till direkta utbetalningar utan att behöva använda sig av och förlita sig på traditionell fakturering, säger Raiha Buchanan, VD och medgrundare av Gigapay. Nyckeln till fortsatt tillväxt och framgång är ett starkt fintech-ekosystem. Genom samarbete kan vi kontinuerligt förbättra utbudet av och kvaliteten på de produkter och tjänster som vi erbjuder.

- För oss är enkelhet allt. Vi vill att människor, oavsett anställningsform, ska ha en sömlös och enkel upplevelse när det gäller arbetsersättning och utbetalning, säger Catrine Rhenberg, Head of Partnership på Zimpler. Fintech-branschen utvecklas och förändras dagligen och vårt främsta mål är att förse våra kunder och användare med bästa möjliga lösningar och upplevelser. För att göra detta behöver vi partners som förstår oss och vårt varumärke och som också utmanar oss att vara det bästa Zimpler vi kan - idag såväl som imorgon. Vi är mycket glada över att få ett nära samarbete med Gigapay, eftersom vi tror att starka samarbeten är nyckeln till att förbli relevant inom fintech. 

Pressbild:
Catrine Rhenberg, Head of Partnership, Zimpler:
https://www.dropbox.com/s/vmn5pgvvrnlpxl6/Catrine%20Rhenberg.jpeg?dl=0

För mer information:
Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +46 (0) 73 433 31 10
E: lovisa.fredriksson@zimpler.com

Julia Niedoborek, presskontakt
T: +46(0)72 888 42 05
E: press@zimpler.com 


Om Zimpler:
Zimpler är ett svenskt fintechföretag som erbjuder enklare och säkrare transaktioner - utan behov av kort. Zimpler är specialiserat på betalningar från konto till konto och är används av  konsumenter och handlare runt om i Europa för effektiva betalningar såväl som utbetalningar. Genom snabb expandering till nya nyckelmarknader är vårt uppdrag att zimplifiera betalningstransaktioner för alla. För mer information, se www.zimpler.com

Om Gigapay: 
Gigapay bygger upp en global infrastruktur för löneutbetalningar för en hållbar skapare och digital gig-ekonomi. Företaget är verksamt i Sverige och Finland och kommer att lansera internationella utbetalningar från september 2022. För mer information, se www.gigapay.co/Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Catrine Rhenberg, Head of Partnership, Zimpler
Catrine Rhenberg, Head of Partnership, Zimpler
Ladda ned bild

Länkar

Om

Zimpler
Döbelnsgatan 12
11358 Stockholm

http://www.zimpler.com

Om Zimpler:
Zimpler är ett svenskt fintech-företag som erbjuder enklare och säkrare transaktioner - utan behov av kort. Zimpler är specialiserat på betalningar från konto till konto och är används av konsumenter och handlare runt om i Europa för effektiva betalningar såväl som utbetalningar. Genom snabb expandering till nya nyckelmarknader är vårt uppdrag att zimplifiera betalningstransaktioner för alla. För mer information, se www.zimpler.com

Följ Zimpler

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Zimpler

Zimpler lanserar betalningslösning i Brasilien16.11.2022 15:05:00 CET | Pressmeddelande

Svenska fintech-bolaget Zimpler expanderar till Latinamerika och öppnar huvudkontor i fintech-hubben São Paulo. En undersökning* visar att misslyckade onlineköp kostade e-handlare i Brasilien närmare 2,5 miljarder kronor under första halvåret av 2022, något som Zimpler nu planerar att komma till bukt med. Möjligheten att förenkla och utveckla onlineköp gör Latinamerika till en het marknad för ny betalteknik.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye