MEDS

MEDS värvar Head of Performance från Pineberry

Dela
Ledande nätapoteket MEDS gör en nyckelrekrytering när Nicklas Krus går in i rollen som Head of Performance. "Vi investerar i vårt långsiktiga mål att bli ett lönsamt miljardbolag. Nicklas Krus kommer att ansvara för att se till att vi gör det så effektivt och systematiskt som möjligt. Det här är kunskap och erfarenhet vi ser fram emot att ha inhouse", säger Björn Thorngren, vd och medgrundare.
Nicklas Krus, ny Head of Performance på MEDS.
Nicklas Krus, ny Head of Performance på MEDS.

MEDS har sedan lanseringen 2018 växt till 150 heltidsanställda. Nicklas har över tio års erfarenhet från digital marknadsföring och kommer senast från Pineberry där han var partner. Under sin tid där ansvarade han för både Paid Social och SEM (Search Engine Marketing). 

– Jag har följt MEDS länge och det känns riktigt bra att ansluta. Det är en spännande tid att kliva in i bolaget och jag ser fram emot att få bidra till MEDS resa framöver, säger Nicklas Krus, som tillträdde sin tjänst i september. 

Förra månaden kunde MEDS även välkomna Sofia Söderqvist som kliver in i rollen som Chief Commercial Officer, och Sener Özel, som kliver in i rollen som lager- och logistikchef. Detta i samband med att de också lanserat en helt ny e-handelsplattform. 

– Vårt mål är att vara hela Sveriges favoritapotek och vi är övertygade om att våra nya rekryteringar kommer hjälpa oss att nå det målet. Det blir en spännande höst, säger Björn Thorngren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nicklas Krus, ny Head of Performance på MEDS.
Nicklas Krus, ny Head of Performance på MEDS.
Ladda ned bild

Länkar

Om

MEDS
Drivhjulsvägen 42
126 30 Hägersten

https://www.meds.se/

MEDS är ett onlineapotek med tillstånd från Läkemedelsverket som har kunden i fokus. Vårt mål är att vara hela Sveriges favoritapotek för både receptbelagda och receptfria läkemedel. Det uppnår vi genom att erbjuda den bästa kundupplevelsen med ett riktigt stort utbud produkter, personlig rådgivning 08–22 alla dagar i veckan och blixtsnabba leveranser. Sedan MEDS lansering 2018 har vi hanterat över en miljon recept och skickat över 5 miljoner rosa paket till kunder över hela Sverige.

Följ MEDS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MEDS