Skogsindustrierna

Nylanserad mediabank – från planta till planka

Dela
Behöver du bilder som visar svenskt skogsbruk, svensk skog, industrin eller exempel på vad den fossilfria, cirkulära och förnybara råvaran svenskt trä kan användas till?
Bild hämtad ur den nylanserade mediabanken.
Bild hämtad ur den nylanserade mediabanken.

Nu har Skogsindustrierna och Svenskt Trä tagit fram en ny mediabank som ska underlätta för dig som journalist att hitta bilder som speglar våra medlemsföretags verksamheter. Här hittar du även pressbilder på medarbetare på Skogsindustrierna och Svenskt Trä samt våra logotyper.

Bilderna är fria för publicering vid icke-kommersiellt bruk. Skogsindustrierna eller Svenskt Trä samt fotografens namn ska alltid anges som källa. Tanken är att mediabanken ska fortsätta att utvecklas och den kommer att fyllas på med fler bilder efterhand.

Ta del av bilderna i mediabanken.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bild hämtad ur den nylanserade mediabanken.
Bild hämtad ur den nylanserade mediabanken.
Ladda ned bild

Om

Skogsindustrierna
Skogsindustrierna
Box 55525
102 04 Stockholm

+46 8 762 72 00http://www.skogsindustrierna.se

Skogsindustrierna – organisationen för företag som förädlar trä till fossilfria och förnybara material och produkter.I verksamheten ingår Svenskt Trä och sekretariatet för BioInnovation.

Följ Skogsindustrierna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skogsindustrierna

Ny europeisk undersökning: Stor oro för ekonomi och klimat - låg kunskap om Europas skogar6.5.2024 07:58:59 CEST | Pressmeddelande

Den egna ekonomin följt av klimatförändringar är de enskilt viktigaste frågorna för européer. En majoritet tycker att det är mycket viktigt att ersätta fossila med biobaserade produkter för att möta de globala hållbarhetsmålen. Mest positiv till dessa produkters klimatnytta är man i Sverige. Det visar en ny stor europeisk undersökning genomförd på uppdrag av Skogsindustrierna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye