PR & Beyond

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist bjuder in till jul med nyskrivna “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”

Dela
Idag fredag 11 november är det äntligen dags att öppna första luckan till årets nedräkning inför julen med Måns och Carola. Där hittar vi den helt nyskrivna låten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson


Låten är skriven av några av våra mest meriterade låtskrivare Peter Kvint, David Lindgren Zacharias och Sharon Vaughn alla bakom stora låtar med några av Sveriges största artister som Darin, A-ha, The Ark, Björn Skifs, Eagle Eye Cherry, Albin Lee Meldau, Smith & Thell.

Låten släpps lagom inför att julen står för dörren som för Måns och Carola innebär att de är knappt två veckor innan den stora premiären för deras glittrande julkonsert “A Grand X-mas”, som under några veckor fram till jul kommer besöka några av Sveriges största arenor.


”… ’Lets sing’ är som syre för min själ och en vitamininjektion till min kropp! ’Lets sing’ känns så självklar som duett mellan Måns & mig och jag blir så glad varje gång vi sjunger den!
För mig är ’Let sing’ mer än en julsång som just nu känns så rätt i tiden då vi inte kan låta sången få tystna i mörka tider men låta den ge oss glädjen och hoppet tillbaka!.. ” - Carola

” … Carola har alltid varit en stor förebild för mig på scenen och jag är så glad att vi får göra både en turné och en låt tillsammans nu. Äntligen! … ” - Måns


När vi äntligen kan samlas igen kring jul så bjuder Måns och Carola in till en julkonsert med extra allt. A Grand X-mas har premiär den 24 november i Jönköping och kommer sedan att åka landet runt innan grand final i Gävle den 17 december. Då har vi bland annat besökt både Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg samt Malmö Arena. På scen backas de två stjärnorna upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. Carola och Måns utlovar en unik upplevelse med värme och julkänsla inför årets stora högtid, och båda artisterna kommer självklart bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin egna julshow på Grand Hôtel i Stockholm inför utsålt hur med stående ovationer.

Carola laddar upp inför julen men att planera inför hennes kommande stora Jubileum år 2023, Måns som ständigt är aktuell laddar upp inför julen med medverkan årets upplaga av Tv4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister och har härifrån precis släppt låtarna Faller som är en tolkning av Molly Hammas Tell Her och Sober som är en tolkning av Norlie KKV’s Mer för Varandra.

Turnéplan A Grand X-Mas

24 Nov, JÖNKÖPING, Husqvarna Garden PREMIÄR
26 Nov, HELSINGBORG, Helsingborg Arena
2 Dec. LULEÅ, Coop Norrbotten Arena
3 Dec. ÖRNSKÖLDSVIK, Hägglunds Arena
8 Dec. VÄXJÖ, Vida Arena
9 Dec. MALMÖ, Malmö Arena
10 Dec. GÖTEBORG, Scandinavium
14 Dec. STOCKHOLM, Avicii Arena
15 Dec. LINKÖPING, Saab Arena
16 Dec. ÖREBRO, Conventum
17 Dec. GÄVLE, Monitor ERP Arena

Före mer information, recensionsbiljetter och kontakt med artisterna, hör av er till oss. 

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.A Grand X-MasFler videor

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Ladda ned bild
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye