PR & Beyond

Maja Francis släpper exklusiv vinyl med tolkningar från Så Mycket bättre och ger extra konserter på vårturnén

Dela
Med en fot i skandinavisk pop och den andra i country har Maja Francis satt sig själv på den svenska musikkartan. Efter totalt fyra kritikerrosade tolkningar av artisterna Lasse Stefanz, Molly Hammar, Anna Ternheim och Nordman tackade Maja Francis för sig i årets Så Mycket Bättre. Låtarna har hyllats av i svensk press och nu är det äntligen dags att släppa tolkningarna tillsammans med albumet “A Pink Soft Mess” i form av en exklusiv vinyl lagom till julhandeln. Dessutom adderas nu extradatum på vårens omfattande Sverigeturné.

Debutalbumet ”A Pink Soft Mess” (RMV Grammofon) släpptes 2021 och producerades tillsammans med Johannes Runemark och David Wikberg. Under 2022 nominerades Maja och albumet till Grammis, P3 Guld, Manifestgalan, Nordic Music Award och har tagits emot med enhälligt strålande kritik från svensk och internationell press. 

Låtlista från Så Mycket Bättre

1. Please Remember Me
2. Douchebag
3. Girl Laying Down
4. Beg Me (Be Mig) 

Låtlista A Pink Soft Mess

1. Anxious Angel
2. Tiny Tornados
3. PMS Party
4. Mama
5. Lava Love
6. This Womans Work
7. Lucky
8. Emo Butterfly
9. How Are We Doing 

På albumet hörs bland annat First Aid Kit-samarbetet ”Mama”, som också tolkades av Albin Lee Meldau i Så Mycket Bättre. Även låten “Anxious Angel”, albumets andra singel, har fått stor uppmärksamhet i Netflix-serien ”Kärlek & Anarki”. Albumet korades även till årets debutalbum 2021 av Alexandra Sundqvist på Dagens Nyheter och utsågs även till årets svenska album av onlinemagasinet Popmani samma år.

Under våren 2023 väntar en fantastisk möjlighet att uppleva Maja Francis live på intima och anrika scener runtom i landet. På grund av högt tryck släpps nu också en extrainsatt konsert i Stockholm – den 25 mars på Södra Teatern. Biljetterna släpps i morgon fredag 25 nov kl 10.00.

Maja Francis turnéplan

18/3 - Luleå, Kulturens Hus
23/3 - Uppsala, Katalin And All That Jazz
24/3 - Stockholm, Södra Teatern – Fåtal
25/3 - Stockholm, Södra Teatern – Extrainsatt konsert
26/3 - Vara, Vara Konserthus
30/3 - Göteborg, Lisebergsteatern
31/3 - Helsingborg, The Tivoli
01/4 - Malmö, Moriska Paviljongen
13/4 - Oxelösund, Koordinaten
14/4 - Örebro, Kulturkvarteret
20/4 - Jönköping, Jönköpings Teater
21/4 - Växjö, Växjö Teater
22/4 - Skövde, Vårklubben, Restaurang Sällskapet
28/4 - Kungsbacka, Kungsbacka Teater
29/4 - Linköping, Babettes Kafferi

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye