Nobina Care

Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun

Dela
Huddinge kommun har beslutat att ge Samtrans omsorgsresor, en del av Nobina, fortsatt förtroende att utföra skol- och omsorgsresor till ett uppskattat värde av 47 miljoner kronor per år. Samtrans har levererat skol- och omsorgsresor i Huddinge kommun sedan 2020 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt.
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun

- Vi är glada för det fortsatta förtroendet vi fått, det möjliggör inte minst en kontinuitet för resenärerna. Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag som ställer höga krav på ett professionellt bemötande och kunskap om resenärernas varierande förutsättningar att resa, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Det nya avtalet med Huddinge, som är Stockholmsregionens näst största kommun startar i juli 2023 och berör ca 500 resenärer som reser till och från skolor, dagliga verksamheter och boenden. Med hjälp av nya digitala hjälpmedel kommer resenärer, anhöriga och skolpersonal enklare få information om sina resor.

- Det är stimulerande att arbeta tillsammans med Huddinge kommun som ställer höga krav på oss som leverantör, både när det gäller bra digitala verktyg och med ett ökat fokus på kvalitet i hela vår leverans. Vi har nu goda förutsättningar att arbeta tillsammans med kommunen för att leverera resor med en god service och omsorg, avslutar Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum