CUPRA Sverige

Världspremiär för CUPRA Tavascan den 21 april

Dela
Äntligen blir drömmen sann, på fredag den 21 april, under Exponential Impulse i Berlin, får världen för första gången möta CUPRAs nya elbil, CUPRA Tavascan.

På CUPRA slutar vi aldrig tänja på gränserna för att utmana status quo. Samtidigt som vi går in i nya dimensioner, ökar fokus på elektrifiering och raderar gränsen mellan den fysiska och virtuella världen, är vi på väg mot mer känslomässiga upplevelser än någonsin tidigare.

Exponential Impulse kommer att bli en oförglömlig upplevelse som kommer att samla världens CUPRA Tribe för premiären av CUPRA Tavascan, märkets första helelektriska SUV-coupé. Vi kommer också att avslöja våra senaste innovationer som kommer att inspirera nästa generation av bilälskare.

Följ världspremiären digitalt den 21 april klockan 18:30 CEST på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=YqAZkUwkWTs

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

CUPRA är en okonventionell utmanare som förenar stimulerande design, elektrifiering och prestanda för att inspirera världen från Barcelona. CUPRA, som lanserades 2018, har sitt huvudkontor och racinggarage i Martorell, Barcelona, Dessutom har CUPRA ett världsomspännande återförsäljarnätverk.

CUPRA bevisar att elektrifiering och prestanda är en perfekt match, och 2022 nådde varumärket nya höjder med över 150 000 levererade fordon. Varje lansering av en ny modell har markerat en milstolpe när det gäller att definiera varumärkets karaktär, en utmanande och originell design: CUPRA Ateca, en unik modell i sitt segment, CUPRA Leon, den första elektrifierade modellen tack vare plug-in hybrid teknik, CUPRA Formentor, den första modellen som utvecklats exklusivt av märket, och företagets mest sålda fordon hittills; och CUPRA Born, märkets första 100 % elfordon,

CUPRA är FC Barcelonas officiella bil- och mobilitetspartner, World Padel Tours premiumsponsor och officiell sponsor för eSports Club Finetwork KOI. Tillsammans med märken som Primavera Sound och De Antonio Yachts, har de skapat CUPRAs lifestyleuniversum. CUPRA Tribe består av ett team av ambassadörer som vill vara den drivande kraften bakom förändring. Bland medlemmarna finns svenska motorsportstjärnan Klara Andersson, gatukonstnären TV-Boy, padellegenden Fernando Belasteguín, den tyske målvakten Marc ter Stegen och Ballon d'Or samt fotbollsfotbollsspelaren Alexia Putellas.

Följ CUPRA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från CUPRA Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye