MTA Bygg och Anläggning

Renovering i centrala Helsingborg

Dela

  Åt brf Kopparmölleparken genomförs fönsterbyte, takbyte, fasadrenovering samt balkongrenovering.

  Fastigheten byggdes runt 1930, i norra Helsingborg, och har sedan 1995 ingått i Helsingborgs bevarandeprogram som en särskilt viktigt bebyggelse. Stor aktsamhet tas därmed gällande materialval samt samarbetspartners. Projektet med takbyte, fasad- och fönsterrenovering ska bevara det ursprungliga utseendet och därmed bevara byggnadens historiska värde. Projektet startades april 2023 och förväntas vara klart i juni 2023. Kontraktssumma 6 050 000 SEK.

  Kontakter

  Om oss

  MTA Bygg och Anläggning är ett regionalt bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Halland och Skåne. Vi förespråkar arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet som utgångspunkt för framgångsrika affärer. Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, med utmärkelsen sedan flera år tillbaka via Great Place To Work.

  Följ MTA Bygg och Anläggning

  Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

  Senaste pressmeddelandena från MTA Bygg och Anläggning

  Great Place to Work® utser MTA till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 202419.4.2024 06:05:48 CEST | Pressmeddelande

  Bygg- och anläggningsföretaget MTA tar för tionde gången plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Rankad som nummer 19 bland stora organisationer, visar MTA en stark dedikation till att skapa en positiv arbetsplatskultur. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som har sammanställt rankingen baserat på resultatet från världens största medarbetarundersökning.

  I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

  Besök vårt pressrum
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye