PR & Beyond

Stjärnskottet Josefin Söderqvist släpper ny musik "Du kommer gå långt"

Dela
Josefin Söderqvist debuterade i höstas med kritikerrosade låten ”Nu från noll”, i våras släpptes EP’n Egoistisk. Josefin är dock allt annat än egoistisk när hon nu kommer med ny musik.
"Du kommer gå långt" Omslag. Fotograf - Isabelle Edsmyr
"Du kommer gå långt" Omslag. Fotograf - Isabelle Edsmyr

Du kommer gå långt är en upplyftande och hoppfull popsingel som handlar om att våga tro på sig själv och lita på att det kommer bli bra, även om det inte alltid känns så i stunden.

”Du kommer gå långt handlar om alla de gångerna vi tvivlar på oss själva och tror att varje gång vi lyckas med någonting också är den sista. Låten handlar om att lita på att vi är på rätt väg och ge det tid. ”Du kommer gå långt, du vet det bara inte än, jag väntar tills du hittat hem”. - Josefin Söderqvist

Josefin Söderqvist tilldelades 2019 Ted Gärdestad-stipendiet för låten Du kommer gå långt med motiveringen ”Josefin har ett imponerande låtsnickeri med genomarbetade texter, ett sinnligt och eget melodisinne som inte följer de mest upptrampade vägarna . . . Vi är säkra på att Josefin kommer gå lååångt!” - Stiftelsen Ted & Kenneth Gärdestad Minnesfond. Nu släpps äntligen singeln, lagom till sommaren.

”Det känns jätteroligt att äntligen släppa Du kommer gå långt. Den har funnits med mig länge och jag är så glad över att äntligen få dela den”. - Josefin Söderqvist

Klicka och lyssna här 

Du kommer gå långt - credits:

Låtskriveri: Josefin Söderqvist
Produktion: Oliver Krieg, Josefin Söderqvist
Vokalmix: David Husberg
Mix: Oliver Krieg, Josefin Söderqvist
Master: Björn Engelmann
Kör: Paula Wegmann
Barnkör: Tillsammanskören från Frälsningsarmén Södertälje under ledning av Alexandra Ougleva
Omslag: Isabelle Edsmyr

Den 23-åriga artisten, låtskrivaren och producenten Josefin Söderqvist från Nynäshamn är uppvuxen med flera musiker och musikskapare i familjen. Genom Adolf Fredriks musikklasser, spetsprogrammet i musik på Södra Latin och vidare till en kandidatexamen i musikproduktion på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hittade hon sin egen väg till musiken.

Med inspiration från förebilder som Joni Mitchell och Peter Gabriel har Josefin skapat sig ett unikt och välutvecklat sound. Hantverket i låtskrivandet är alltid i fokus och håller högsta nivå, något som uppmärksammats bland annat genom att hon 2019 blev tilldelad Ted Gärdestad-stipendiet.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

"Du kommer gå långt" Omslag. Fotograf - Isabelle Edsmyr
"Du kommer gå långt" Omslag. Fotograf - Isabelle Edsmyr
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum