PR & Beyond

"Summer love" ny musik med Natalie Carrion

Dela
Multikulturella artisten Natalie Carrion från Umeå med samiska och karibiska rötter, släpper idag fredag den 26:e maj, singeln "Summer Love". Låten, en dansvänlig och själfull sommarhit.
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman

2022 har varit ett år av genombrott för Natalie Carrion. Hennes senaste singel "Daelviejijje" blev bubblare på Svensktoppen och gick på rotation under hela sommaren. Hon syntes även på Sollidenscenen under nationaldagsfirandet på Skansen 2022 där hon berörde publiken med sin unika röst och sceniska närvaro.

Nu är Natalie tillbaka med den nya singeln "Summer Love" som hon hoppas ska få lyssnarna att dansa och sjunga med.

“Summer Love” handlar om den sommarkärlek som inte håller, men som alltid kommer att ha en speciell plats i ens hjärta. Med sin unika röst, själfulla jojk och starka känslor i texten förmedlar Natalie Carrion sommarromansen som lämnade en oförglömlig och bitterljuv minnesbild. Refrängen "Summer love it went so fast, summer love never last, summer love how are you now? Summer love, summer love" fångar den sorgsna men ändå hoppfulla känslan av att minnas en innerlig förälskelse som inte får bestå.

Med sin unika ljudbild och personlighet har hon uppmärksammats som en lovande artist. Även om låten handlar om förlorad kärlek så är “Summer love” en poppig och engagerande låt. Kanske är det låten som får oss att dansa loss och njuta av vackra sommarkvällar just denna sommaren?

Klicka och lyssna här

Om Natalie Carrion:

Natalie Carrion är en lovande artist från Sverige med samiska och karibiska rötter. Hon började sin musikaliska karriär som gatumusikant i Umeå när hon var 16 år gammal med visionen om att nå ut över hela världen, en vision som består.

“När jag var 16 år tog jag beslutet att "jag ska få resa över världen med min musik" och även bidra till att göra världen bättre. Jag ställde mig en dag på gatan och började spela, för någonstans behövde jag börja. Jag skakade så mycket att jag inte kunde stå upp, gitarren var ostämd och stämbanden knöt sig. Det var verkligen inte mitt bästa framträdande, men mitt absolut viktigaste!!! Det är inte alltid roligt att utvecklas, men ska man växa så behöver man också vara okej med att i början på den resan så kanske du skakar så mycket att du inte kan stå upp. Men just den stunden kanske är den absolut viktigaste på din resa! Framgång är inte tur. Framgång är när man fortsatt att gå framåt även fast det är utmanande. Framåtgång.” - Natalie Carrion

Med sina sköna rytmer och sin unika röst har hon fångat publikens uppmärksamhet och blomstrat till en artist som idag lever på sin karriär. Hennes senaste singel "Daelviejijje" var en stor framgång och visade på hennes förmåga att skapa låtar som fastnar. Natalie har en stark personlighet och utstrålar en genuin kärlek till både musiken och livet

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.Natalie Carrion - Summer Love Video

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild
Fotograf: Liselove Bäckman
Fotograf: Liselove Bäckman
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum