PR & Beyond

Artisten och låtskrivaren Melanie Wehbe släpper ny singel “Lonely Heart”.

Dela
Melanie Wehbe släpper idag poplåten “Lonely Heart”. Singeln följer upp Melanies medverkan i vårens omgång av melodifestivalen där hon tävlande med låten “For The Show”.

Låten är skriven av Melanie själv tillsammans med Patrik Jean Olsson och Jonathan Bellini som även producerat låten. Melanie är mitt under en pågående turné, och du kan se henne på följande nedan platser under våren och sommaren. 

”Jag tror vi är många ’lonely hearts’ därute som byggt upp en liten inre rädsla av att våga öppna hjärtat igen efter att den fått sina smällar, men rädslan får inte ta över. Tänk vad mycket vi kommer missa!? Även om ’Lonely Heart’ är skriven som att jag sjunger till någon annan, är det indirekt en inre konversation med mig själv. Jag ville skapa något upplyftande och personligt i en skönt tuggande produktion, en perfekt låt att addera till min sommarturné helt enkelt haha.” - Melanie Wehbe

Melanie är uppvuxen i Västerås och firar 10 år i musikbranschen i år. Under dessa år har hon hunnit skriva två Idol-vinnarlåtar, en svensktopp-etta, två Spotify- och tre radioettor samt en vinst i både svenska (2020) och danska (2019) Melodifestivalen. Hon har turnerat som musiker och körat bakom flera artister i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Melanie Wehbes artisteri präglas av att våga vara sig själv och tillåta sig att växa. Du har nu chansen att uppleva Melanies framträdande live på flertalet scener framöver.

Watch Me Blossom Tour
19 maj - Örkelljunga - Örkelljungadagarna
19 maj - Kristianstad - Kristianstad Kulturnatt
27 maj - Eslöv - Stora Torg
03 juni - Boden - Boden Pride
05 juni - Angered - Kultur Atom
06 juni - Västerås - Nationaldagen, Djäkneberget
08 juni - Göteborg - Bältesspännarparken, West Pride
09 juni - Bergen, NO - Bergen Pride
01 juli - Västerås - Pride
06 juli - Ystad - Ystad Saltsjöbad
04 aug - Skara - Skara sommarkvällar
26 aug - Vaggeryd - Vaggerydsdagen

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto Magnus Ragnvid
Foto Magnus Ragnvid
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum