Tjek

Planera en rolig och inte så kostsam midsommar!

Dela
Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige, och det är en tid då familj och vänner samlas för att fira med god mat och dryck. Men planeringen av en midsommarfest kan vara stressande, särskilt när det kommer till att handla allt som behövs för att göra dagen så speciell som möjligt. Appen eReklamblad kan hjälpa dig att planera alla inköp inför midsommar. Appen är utformad för att hjälpa dig och dina vänner att skapa en gemensam inköpslista och hitta de bästa priserna på varorna som ni behöver.
Planera midsommar med appen eReklamblad
Planera midsommar med appen eReklamblad

Med hjälp av eReklamblad kan ni enkelt samarbeta för att göra en inköpslista som inkluderar allt från mat till dekorationer och drycker. 

eReklamblad söker sedan igenom olika butikers erbjudanden och visar de lägsta priserna på de varor som ni har listat. På så sätt kan ni vara säkra på att ni handlar till det lägsta priset och undvika de senaste tidens höga priser.

Att planera midsommarinköpen kan också göra processen roligare och mindre stressig. Det är ett enkelt och praktiskt verktyg som hjälper dig och dina vänner att spara både tid och pengar.

Malin Persson driver bloggen Gratisprinsessan och ger följande tips, 

”För att spara pengar inför all midsommarshopping tipsar Gratisprinsessan om att vara ute i god tid. Gärna några veckor i förväg för sådant som har längre hållbarhet. Gör en inköpslista att följa, och ha koll på extrapriser ett par veckor i förväg. Fundera även ut hur mycket du behöver köpa. Mängden spelar roll! 3 för 2 blir inte billigt om du måste slänga 2 av dem. Så genom att vara förberedd kan du spara pengar, stress och en hel del tid!


Har man en extra tight budget så kan knytkalas vara ett alternativ. Be dina gäster att ta med sig varsin rätt till midsommarfirandet, medan du står för resten!”

Gratisprinsessan samlar tips om gratis, spartips, kuponger och fantastiska erbjudanden! Tips på hur du får vardagen att bli lite billigare helt enkelt!

Läs mer om bloggen på www.gratisprinsessan.se

Vi hoppas detta kan hjälpa dig att skapa en minnesvärd fest utan att behöva spendera för mycket pengar.

Glad midsommar!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Planera midsommar med appen eReklamblad
Planera midsommar med appen eReklamblad
Ladda ned bild
Malin Persson som driver bloggen Gratisprinsessan
Malin Persson som driver bloggen Gratisprinsessan
Ladda ned bild
eReklamblad logo
eReklamblad logo
Ladda ned bild

Om

Tjek
Tjek
Wildersgade 41
1408 Köpenhamn

+46 704 62 44 64http://www.tjek.com

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye