Sparbanken Syd

Sparbanken Syd satsar på lantbruken i nordvästra Skåne

Dela

För att erbjuda lantbrukarna extra stöd i osäkra tider stärker Sparbanken Syd upp sitt lantbruksteam i nordvästra Skåne med ny specialistkompetens.

För att erbjuda lantbrukarna extra stöd i osäkra tider stärker Sparbanken Syd upp sitt lantbruksteam i nordvästra Skåne med ny specialistkompetens.
För att erbjuda lantbrukarna extra stöd i osäkra tider stärker Sparbanken Syd upp sitt lantbruksteam i nordvästra Skåne med ny specialistkompetens.

- Vid årsskiftet anställde vi Tor Nylinder som ansvarig för hela vårt lantbruksteam. Tor, som utgår från Helsingborg, har lång erfarenhet av de gröna näringarna och kommer närmast från Ludvig & Co, säger Joan Olsson, företagschef på Sparbanken Syd.

- Det är en spännande utmaning. Som bank är våra produkter ganska lika konkurrenternas, men där vi kan göra verklig skillnad är just inom rådgivningen. Sparbanken Syd arbetar nära lantbrukarna och prioriterar de personliga kontakterna – vi tar hellre mötet vid kundens matbord än inne på banken. Dessutom är vi snabbfotade och våra beslutsvägar är korta, inga frågor behöver upp till Stockholm och vända, säger Tor Nylinder.

Besöker gärna lokala nätverk
I Sparbanken Syds kunniga lantbruksteam ingår även Elna Andersson och Anders Göransson.

- Som lantbruksansvarig kommer jag att samla teamet och se till att vi drar nytta av varandras specialistkompetens – allt för att vi ska kunna erbjuda den allra bästa rådgivningen, säger Tor. Jag kommer att jobba nära lantbrukarna i Skåne. Finns det intresse från lokala lantbruksklubbar, nätverk och föreningar kommer jag gärna ut och pratar lantbruksekonomi i olika former. Det är bara att höra av sig!

Kontaktpersoner:

Tor Nylinder, lantbruksansvarig tor.nylinder@sparbankensyd.se
Joan Olsson, företagschef joan.olsson@sparbankensyd.se

Nyckelord

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är Sveriges äldsta och enda helt självständiga sparbank. I stället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vi inspirerar och coachar människor till en god ekonomihälsa genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Vi är 160 medarbetare på åtta kontor runt om i Skåne och vi träffas gärna digitalt eller fysiskt.

Vi är utsedda till 2023 års Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer på sparbankensyd.se

Kommunikation- och marknadschef
Anna Björksten, telefon: 0411-82 21 35, e-post: anna.bjorksten@sparbankensyd.se

Följ Sparbanken Syd

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sparbanken Syd

Sparbanken Syds lanserar 2023 års hållbarhetsrapport9.4.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och flertalet initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter man banken vi att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden och har lagt stort fokus på att främja hållbarhetsarbetet kring bankens kundlöfte som innebär att hjälpa kunder att ha kunskap och kontroll över den egna vardagsekonomin, och det som Sparbanken Syd kallar för en god ekonomihälsa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye