Fuze AB

Två nytillskott till byråuppstickaren Fuze

Dela

Pr-byrån Fuze fortsätter att växa. För att tillgodose ökade kundbehov rekryterar man nu de tidigare journalisterna Linnéa Engholm och Thomas Nilsson. 

Linnéa Engholm har jobbat som reporter och redaktör på några av landets största redaktioner, däribland SVT, SR och TT. Thomas Nilsson har de senaste sex åren jobbat som reporter på Resumé.

– Linnéas erfarenhet från stora medier gör att vi blir än bättre på att vässa kunders budskap för att nå ut till sina målgrupper. Thomas har i sin tur stor vana vid det mesta som rör medier och marknadsföring, från strategi till textproduktion och kontakt med journalister. Det känns otroligt roligt att välkomna båda till Fuze och PPP, säger Daniel Lagerqvist, vd på Fuze.

Rekryteringarna ligger i linje med Fuze målsättning om att bli bäst i landet på medierelationer. Sedan tidigare har byrån en stark uppsättning av konsulter med erfarenhet från både redaktioner och byråvärlden.

– Många kunder har svårt att hitta idéer och vinklar som intresserar medierna, att få in två ytterligare personer med just den kunskapen gör att vi som byrå stärker vår position ytterligare, säger Daniel Lagerqvist.

Kontakter

Bilder

Fuze är en kommunikationsbyrå med fokus på PR, medierelationer och kriskommunikation. Vi har vårt kontor i Stockholm men jobbar med kunder över hela Norden. Fuze ingår i byrånätverket People, People, People där även Spoon, Oh My, Trickle och Kit finns. Tillsammans jobbar vi med breda kommunikationslösningar där Fuze står för det kreativa tänkandet och operativa utförandet kring PR, media och krishantering.

Följ Fuze AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fuze AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye