Lifeline Entertainment

Mitt Perfekta Liv - standup om autism, restskatt och världens längsta 40års-kris

Dela

Måns Möller återvänder till scenen med ny soloföreställning. Efter succéerna "Sverige Historia" och "Världens Historia” är Måns Möller tillbaka med den nya föreställningen ”Mitt Perfekta Liv” som har premiär 14 mars 2024 på Nya Cirkus i Stockholm.

Måns Möller Mitt Perfekta Liv
Måns Möller Mitt Perfekta Liv Christoffer Benedixen

Måns Möller, den mångsidiga och äventyrliga komikern och underhållaren, fortsätter att erövra svenska hjärtan med sina extraordinära bedrifter. Han har inte bara imponerat Sverige genom att cykla genom hela USA, bemästra 10 Vasalopp i rad och besegra en av världens högsta bergstoppar, utan ses även flitigt i sitt arbete för den egenskapade organisationen Viggo Foundation, en organisation som har som mål att samla in och stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

Det senaste året har Måns tagit en djupdykning in i den svenska folksjälen med sina fenomenala framträdanden på scenen och de fem & fyra plus succéshowerna "Sverige Historia" och "Världens Historia". Dessa föreställningar har inte bara fångat publikens glädje utan även sålt närmare 175 000 biljetter, vilket tydligt visar på Måns Möllers magnetism och förmåga att skapa minnesvärda upplevelser när humor är som bäst!

Nu är glädjen stor över att Måns Möller återvänder till rampljuset med sin första egna soloföreställning sedan den hyllade "Jävla Pajas - Det här skojar du inte bort" som hade premiär 2013. Den nya föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

”Mitt Perfekta Liv” är fortsättningen på ”Jävla Pajas -Det här skojar du inte bort”. 

- "Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga. Det handlar om att stanna upp, ta en paus från ständiga framtidsplaner och i stället fokusera på att älska och uppskatta det som redan är här och nu.” Säger Måns Möller

Mitt Perfekta Liv spelas våren 2024 på:

14 mars Stockholm - Nya Cirkus PREMIÄR
15 mars Stockholm - Nya Cirkus
16 mars Stockholm - Nya Cirkus 

22 mars Göteborg - Lorensbergsteatern
23 mars Göteborg - Lorensbergsteatern 

12 april Göteborg - Lorensbergsteatern
13 april Göteborg - Lorensbergsteatern 

20 april Stockholm - Nya Cirkus 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Måns Möller
Måns Möller
Ladda ned bild
Måns Möller Mitt Perfekta Liv
Måns Möller Mitt Perfekta Liv
Ladda ned bild
Måns Möller Göteborg
Måns Möller Göteborg
Ladda ned bild
Måns Möller Mitt perfekta Liv Stockholm
Måns Möller Mitt perfekta Liv Stockholm
Ladda ned bild

Länkar

Lifeline är produktionsbolaget med hjärta för utveckling av karriärer och varumärken inom nöjesindustrin. Med klienter som bland andra Pernilla Wahlgren, Jonas Gardell, Brynolf & Ljung, Bo Kaspers Orkester med många fler når vi ut till över 100 000-tals biljettköpare per år.

1997 startade Lifeline sin verksamhet i lokalerna på Linnégatan 89 i Stockholm. Från början var bolaget inriktade på management-verksamhet och uthyrning av studio för artister och producenter. Sedan dess har verksamheten utvecklats och från 2009, arbetar Lifeline som exekutiv producent inom  humor-, musik-, teater-, och liveföreställningar i alla dess former på konserthus, festivaler och arenor runt om i Norden.

Följ Lifeline Entertainment

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lifeline Entertainment

Pernilla Wahlgren återvänder med "Pernilla Wahlgrens Happy Ending" – Den första avskedsturnén.27.9.2023 09:30:00 CEST | Pressmeddelande

Efter två sensationella turnéer och en otrolig publikuppslutning som resulterade i närmare 335 000 sålda biljetter och mer eller mindre utsålt, står det klart att alla goda ting är tre när det kommer till allas vår allsångsledare och realitydrottning Pernilla Wahlgren och hennes oslagbara ensemble. Våren 2023 markerar en efterlängtad återkomst till scenen med nya föreställningen "Pernilla Wahlgrens Happy Ending" – Den första avskedsturnén.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum