Mattias Haraldsson ny CFO för Interflora

Dela

Interflora har rekryterat Mattias Haraldsson som ny CFO för Interflora Sverige. Mattias har en lång och gedigen e-handels- och kommersiell kompetens på ledningsnivå från en rad olika branscher, senast som CFO på Fyndiq. 

Med sin erfarenhet av att leda och utveckla ekonomifunktioner, där han genomfört och integrerat förvärv samt verkställt nyetablering av verksamheter, kommer Mattias tillföra mycket värdefull kunskap till Interflora och hela My Flower Group. 

Mattias har tidigare haft ledande befattningar på global nivå och har gjort flera tillväxtresor. De senaste 10 åren har han bland annat innehaft rollen som CFO på Fyndiq, Meds, Indiska, och Easypark. Mattias tar nu plats i Interfloras ledningsgrupp och tillträdde sin tjänst i september.

– Vi är väldigt glada över att kunna stärka Interfloras ledningsgrupp med så senior e-handelskompetens som Mattias besitter. Det är en viktig rekrytering för att kunna ta Interflora på nästa tillväxtresa tillsammans med våra nya ägare, säger Nina Lindvall, vd på Interflora. 

– Det känns fantastiskt bra och spännande att ansluta till Interflora-familjen och jag ser fram emot att vara med på den kommande tillväxt-och utvecklingsresan. Det finns ett målinriktat driv i verksamheten och jag hoppas kunna bidra med att utveckla verksamheten med mina tidigare erfarenheter inom e-handel och tillväxtbolag, säger Mattias Haraldsson. 

Franska My Flower Group köpte Interflora Sverige i maj 2023 och Interflora Sverige förbereder sig nu för nästa fas i utvecklingen av bolaget. Förra året blev företaget utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri efter att ha mångdubblat sin omsättning på några få år. 

Mattias efterträder Frida Lönnqvist som går till investmentbolaget byWiT

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye