Upplands-Bro kommun

Kommunen finalister i SiteVision Awards för bästa samhällsinformerande webbplats

Dela

Upplands-Bro kommun är en av fyra kommuner som är finalister i SiteVision Awards i gruppen samhällinformerande webbplatser.

Foto på startsidan av upplands-bro.se

SiteVision, som levererar webbpubliceringsverktyg till 70% av Sveriges kommuner, har sedan 2011 delat ut pris för bästa webbplatser i flera olika områden. I år delas priser ut i tre olika kategorier; Bästa marknadsförande webbplats, bästa intranät och bästa samhällsinformerande webbplats. upplands-bro.se är finalist i den sistnämnda tillsammans med Bollnäs kommun, Karlstads kommun och Luleå kommun.

– Kommuner innehar en central roll när det gäller att förmedla samhällsinformation. Det gläder mig att kommunens hårda arbete med att utveckla en tillgänglig och invånarvänlig webbplats får ett så fint erkännande, säger Sofia Vargas Igelsias, kommunikationschef.

– Vår kommunwebb och kommunapp underlättar livet för invånarna i Upplands-Bro kommun! Med invånarnas önskemål och behov i fokus har vi byggt en webbplats med inspiration från e-handeln. Vår webbplats sticker ut i kommunsverige och vi har sett att vårt koncept har blivit en förebild för andra kommuner, säger Maria Olsson Solmaz, webbkommunikatör.

Priset delas ut på SiteVisiondagarna 17 oktober i Örebro.

Kontakter

Följ Upplands-Bro kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Upplands-Bro kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye