Upplands-Bro kommun

Anna Bjurenstam ny utbildningschef i Upplands-Bro kommun

Dela

Anna Bjurenstam är ny utbildningschef på Upplands-Bro kommun. Närmast har Anna haft rollen som tillförordnad utbildningschef i kommunen.

Kvinna på bild framför bokhyllor och ett fönster.
Anna Bjurenstam är ny utbildningschef i Upplands-Bro kommun. Foto: Upplands-Bro kommun

– Jag är mycket stolt och glad över att få fortsätta samarbetet med Anna och jag välkomnar henne i hennes nya viktiga uppdrag! Att alla barn i Upplands-Bro kommun går ut med goda skolresultat är något som Anna och jag delar som absolut målbild. Det är en förmån att få leda kommunen tillsammans med ledningsgruppen där Annas bidrag är avgörande för hela vårt gemensamma samhällsuppdrag. Annas kompetens, erfarenheter och kloka person skapar goda förutsättningar för att säkra att skolan blir en plats där barn och unga kan forma sina liv. Jag ser fram emot ett gott samarbete där vi utvecklar samhällsuppdraget tillsammans. Grattis Anna till ditt nya uppdrag jag ser fram emot vår fortsatta utvecklingsresa, säger Ida Texell, kommundirektör.

Anna Bjurenstam, i dag tillförordnad utbildningschef, har tidigare arbetat som avdelningschef för centralt skolstöd i Upplands-Bro kommun.

– Det är en ynnest att få möjlighet att arbeta med de frågor som engagerar en människa som mest. Jag känner därför en stor glädje att få bidra till en fortsatt utveckling i Upplands-Bro kommun inom utbildning- och arbetsmarknadsfrågor. Som utbildningschef för Upplands-Bro kommun ser jag en fantastisk chans att lyfta utbildning- och arbetsmarknadsfrågor till en ny nivå tillsammans med all personal som finns i våra verksamheter och kommun. Utvecklingsarbete är inte ett något som sker ensamt eller i en liten grupp – det är tillsammans vi skapar extraordinärt bra verksamheter/förskolor/skolor. Det är med stor glädje jag ser till framtiden till. Vi tillsammans är Upplands-Bro, säger Anna Bjurenstam och tillägger:

– Att arbeta tillsammans innebär också att jag månar om god facklig samverkan.

Anna tillträder sin roll som utbildningschef 6 november.

Kontakter

Följ Upplands-Bro kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Upplands-Bro kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye