Tjek

Black Friday 2023: Vad söker svenskarna efter?

Dela

Med årets största shoppingdag runt hörnet, har vi på eReklamblad granskat vår egna data för att ge en inblick i de hetaste sökningarna under både Black Friday och Black Week som helhet. På så sätt kan vi ligga ett steg före och se vad svenskarna letar efter när det gäller de bästa Black Friday erbjudandena under Black Week 2023.

Under årets gång är det matvaror och dagligvaror som står högst uppe på söklistan inne i eReklamblad appen. Under Black Week däremot ser vi en ökning av sökningar på varor från andra kategorier i annonsbladen såsom elektronik, hushåll och DIY. Allt ifrån mikrovågsugnar, airfryers, och dammsugare till LED-lampor, kläder och leksaker syns på söklistan. 

Vi ser att svenskarna är ivriga att dra nytta av den Black Friday-rea som närmar sig för att hitta de bästa erbjudandena inom en mängd olika produktkategorier med hjälp av alla kampanjblad samlade i vår app. Håll ögonen öppna för de bästa Black Week erbjudandena i vår reklamblad-app för att säkerställa att du inte missar några fantastiska fynd innan, under och efter Black Friday 2023!

eReklamblad-appen är gratis och kan laddas ner på Google Play och App Store.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

Planera en rolig och inte så kostsam midsommar!14.6.2023 10:52:19 CEST | Blogginlägg

Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige, och det är en tid då familj och vänner samlas för att fira med god mat och dryck. Men planeringen av en midsommarfest kan vara stressande, särskilt när det kommer till att handla allt som behövs för att göra dagen så speciell som möjligt. Appen eReklamblad kan hjälpa dig att planera alla inköp inför midsommar. Appen är utformad för att hjälpa dig och dina vänner att skapa en gemensam inköpslista och hitta de bästa priserna på varorna som ni behöver.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye