Region Jönköpings län

Inbjudan till pressträff: Nu startar höstens vaccinationskampanj

Dela

Nu är det dags för personer i riskgrupp och de som är 65 år eller äldre att vaccinera sig mot covid‐19, influensa och pneumokocker. Vaccinationsinsatsen är planerad för att ge bästa möjliga skydd under höst‐ och vinterperioden när sjukdomarna sprids som mest.

Nu startar höstens vaccinationskampanj. Foto: Johan W Avby
Nu startar höstens vaccinationskampanj. Foto: Johan W Avby

Måndag 6 november hälsas media välkomna till en pressträff där vi berättar mer om vaccinationskampanjen, rekommendationerna och ger en bild av den aktuella smittspridningen i Region Jönköpings län.

Vi träffas i Wetterhälsans tillfälliga lokaler på asecs som håller öppet för drop-in-vaccinationer vecka 45 och 46. Vid pressträffen medverkar smittskyddsläkare Malin Bengnér och representanter för Wetterhälsan.

Tid: Måndag 6 november, kl. 13.00

Plats: Wetterhälsan, asecs köpcenter (entré C, grön, ingång från Kompanigatan)

Välkommen!

Kontakter

Följ Region Jönköpings län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Jönköpings län

Region Jönköpings län lanserar designnätverk för lokal produktion på Kulturgatan Bodafors5.2.2024 13:15:59 CET | Pressmeddelande

Från och med årsskiftet är Jönköpings län en del av det nationella SPOK-nätverket som arbetar för ett skifte från global till lokal tillverkning. SPOK grundades i Skåne 2016 och har sedan dess spridit sig till fler regioner med syftet att synliggöra och sprida kunskap om lokala tillverkningsmöjligheter. SPOK Jönköping kommer att drivas av Kulturgatan Bodafors med Region Jönköping län som huvudfinansiär.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye