Alecta Fastigheter AB

Astar förlänger sitt hyresavtal med Alecta Fastigheter i Solna Centrum

Dela

Utbildningsföretaget Astar förlänger sitt hyresavtal om 2594 kvm2 i Solna Centrum med fastighetsägaren Alecta Fastigheter i tre år. I Solna Centrum erbjuder företaget vuxenutbildningar till cirka 1 200 elever inom flertalet olika yrkesområden som matchar arbetsmarknadens kompetensbehov.

Utbildningsföretaget Astar förlänger sitt hyresavtal om 2594 kvm2 i Solna Centrum med fastighetsägaren Alecta Fastigheter i tre år. I Solna Centrum erbjuder företaget vuxenutbildningar till cirka 1 200 elever inom flertalet olika yrkesområden som matchar arbetsmarknadens kompetensbehov.  

- Vi är mycket glada över att Astar vill fortsätta vara en del av Solna Centrum. Deras verksamhet bidrar verkligen till platsen och går helt i linje med Alecta Fastigheters vision om att lyfta människor, säger Emellie Brink, Bitr. Kund- och Fastighetschef på Alecta Fastigheter. 

Alecta Fastigheter och Astar har redan idag ett fint utbyte av varandras verksamheter. Elever på Astars målarutbildning har genomfört sin praktik hos Alecta Fastigheter.  

- Det är mycket stimulerande när vi som fastighetsägare hittar samarbeten med våra hyresgäster. Att förvalta och utveckla ett köpcentrum som Solna Centrum kräver många olika tjänster och kompetenser som vi gärna introducerar för Astars elever genom praktikplatser, avslutar Emellie Brink.  

Det var bland annat praktiksamarbetet och Alecta Fastigheters flexibilitet som gjorde att Astar valde att förlänga avtalet.  

- Astar ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Alecta Fastigheter i Solna Centrum. Vuxenutbildningen är under ständig förändring vilket kräver en flexibel fastighetsägare. Det är Alecta Fastigheter och dessutom har vi ett nära samarbete när det gäller att introducera våra elever i arbetslivet genom praktikplatser, säger Marja Giheden Verksamhetschef/Skolchef Astar. 

För ytterligare frågor kontakta; 

Nickie Excellie, Chef Hållbarhet och Kommunikation Alecta Fastigheter 072- 5849760

Kontakter

Om oss

Alecta Fastigheter bildades 1 januari 2021 och är redan från start ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Alecta Fastigheter är ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag som ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter utmanar coworking – startar Flexiwork med Flexitainment3.4.2024 06:25:00 CEST | Pressmeddelande

Idag presenterar Alecta Fastigheter det nya konceptet Flexiwork som utmanar landets coworking-aktörer. Med Flexiwork tar Alecta Fastigheter full frihet till en helt ny nivå genom att avtalen är flexibla och antalet lösningar för kunderna är obegränsade. Flexitainment är ett aktivitetsprogram som ska samla de som är i huset i workshops, föreläsningar, minikonserter, provsmakningar, öppen pitchscen och annat som med tiden utvecklas tillsammans med kunderna in i framtidens mötesplatser.

Alecta Fastigheter tar hem förvaltningen av Bredden2.4.2024 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Alecta Fastigheter har sedan 2019 ägt Bredden – området i Upplands Väsby mellan Stockholm City och Arlanda som med sitt breda utbud av handel, kontor, hotell, restauranger och träningsanläggningar blivit en självklar destination för såväl kommuninvånare som internationella turister. Nu har det blivit dags för Alecta Fastigheter att ta hem förvaltningen och därmed också stärka förutsättningarna för att ytterligare utveckla fastigheterna och platsen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye