Almega

Ny näringspolitisk expert på Almega

Dela

Jonas Jegers har anställts som näringspolitisk expert på Almega, med inriktning på kompetensförsörjningsfrågor. Han kommer närmast från Public Affairs-byrån The Labyrinth.

– Jag ser fram emot att börja arbeta på Almega. De är en viktig röst och visar stor förståelse för kompetensförsörjningens förutsättningar. Frågan är direkt avgörande för tjänsteföretagens möjligheter att växa, men också för Sveriges möjligheter att få bukt på arbetslösheten och bryta det stora utanförskapet. Att få bidra i detta arbete känns väldigt tillfredsställande, säger Jonas Jegers.

Närmast kommer Jonas Jegers från en roll som senior rådgivare på Public Affairs-byrån The Labyrinth. Han har tidigare också drivit egen verksamhet med kunder som Utbildningsföretagen och TRR.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna Jonas till Almega. Hans bakgrund på företag inom arbetsmarknads- och utbildningstjänster har gett honom värdefull erfarenhet av kompetensförsörjningsfrågor. Jag är övertygad om att han kommer att förstärka vårt påverkansarbete inom detta viktiga område, säger Almegas näringspolitiska chef Fredrik Östbom. 

Jonas Jegers tillträder sin tjänst den 1 december 2023.

Om oss

För kontakt:
Almegas pressjour på telefon 08-762 70 40

Om Almega:
Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag, är en förbundsgrupp som har ca 11 500 medlemsföretag med sammanlagt närmare 600 000 anställda. Medlemsföretagen representerar ett 60-tal branscher inom den svenska tjänstenäringen. Almega är den största förbundsgruppen inom Svenskt Näringsliv och förhandlar allra flest kollektivavtal i Sverige. Mer information finns på www.almega.se (http://www.almega.se)

Följ Almega

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Almega

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye