Universal Robots

Inbjudan: pressevent om ny kollaborativ robot

Dela

Universal Robots, en global leverantör av kollaborativa robotar (cobotar), vill bjuda in dig till ett pressevenemang onsdagen den 29 november för att berätta om en spännande produktnyhet.

Foto: Universal Robots

Den nya coboten kommer att presenteras på iREX-mässan i Tokyo, Japan. Universal Robots VD och koncernchef Kim Povlsen kommer även att hålla två 30-minuters digitala presskonferenser. Presskonferenserna är den 29 november klockan 9:30 och klockan 16:00. Dessa kommer att sändas från Universal Robots huvudkontor i Odense, Danmark. Som en del av detta kommer det också att finnas möjlighet att ställa frågor om produkten.

För Universal Robots är målet att skapa en värld där människor arbetar med robotar, inte som robotar. Sedan det danska företaget introducerade världens första kommersiellt gångbara cobot 2008 har man sålt över 75 000 cobotar till företag i alla storlekar och över hela världen.

Om du vill delta i presskonferensen den 29 november, vänligen registrera dig här.

Om du inte kan delta men vill ha en inspelning av presskonferensen, vänligen registrera dig via länken ovan för ett av evenemangen så kommer du att få ett e-postmeddelande med inspelningen efteråt.

Kontakter

Länkar

Om Universal Robots

  • Universal Robots vill möjliggöra förändringar i hur arbete utförs med hjälp av sin robotplattform

  • Universal Robots (UR) grundades 2005 och tre år senare, 2008, lanserade UR den första samarbetsroboten (cobot). Idén var att göra robotteknologi tillgänglig för alla genom att utveckla små, användarvänliga, prisvärda, flexibla industrirobotar som är säkra att arbeta med. Sedan dess har en produktportfölj som inkluderar UR3e, UR5e, UR10e, UR16e och UR20 utvecklats. Varje modell stöds av ett brett urval av mjukvara, tillbehör och applikationer i UR+-ekosystemet. Detta gör att cobotarna kan användas inom ett brett spektrum av branscher och innebär att de flexibelt kan distribueras över olika uppgifter.

  • Företaget, som är en del av Teradyne Inc., har sitt huvudkontor i Odense, Danmark, och har dotterbolag och regionkontor i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Tjeckien, Rumänien, Turkiet, Kina, Indien, Japan, Sydkorea, Singapore och Mexiko.

  • Universal Robots har sålt över 75 000 cobotar över hela världen. De har 800 distributörer och integratörer, varav 3 återförsäljare i Sverige.

  • År 2022 hade Universal Robots en omsättning på 326 miljoner USD.

  • UR Academy (onlineutbildning) har mer 200 000 användare från över 130 länder. Utbildningarna finns tillgängliga på 16 språk. Dessutom finns det 119 st auktoriserade training centers, där fysisk utbildning bedrivs.

  • Mer information finns på universal-robots.com/se

  • Bloggen med insikter, kunskap och tips kring automation finns på https://blog.universal-robots.com/se

Följ Universal Robots

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Universal Robots

Maskinbetjäning med robot öppnar dörren till nästa industriella revolution4.10.2023 07:23:00 CEST | Pressmeddelande

Ett genomsnittligt trafikflygplan består av över 350 000 enskilda delar. För att tillverka dessa delar, oavsett om de är av metall eller plast, är en process avgörande: maskinbetjäning. Utan maskinbetjäning skulle produktionen stanna av. Kollaborativ automation har en viktig roll att spela i maskinbetjäning och ökad produktivitet, och den kommer att hjälpa tillverkarna att övergå till Industri 5.0.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye